Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#679345 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #679338

Most egy picit pihengetek, nem tervezem semmi különöset....csak figyelek, még az is lehet hogy elkótyavetyélek néhány majmot, de olyan magasságokba nem fog ma felmenni... ahol szívfájdalommal ugyan, de megválnék a majmocskáktól... ráérünk. Tanulmányozgatom az msci index követéssel kapcsolatos dolgokat(eddig ezt hanyagoltam) mert kiváló lehetőségeket véltem benne felfedezni :-)

#679338 birkanyiiroo Előzmény: #679325

Na visszaértem (ma én kolompoltam a BÉT-en) :-)... ha nem is réssel, de szép nyugodtan emelkedget tovább... rá is fér! (hát még ránk) Később lesznek még turbulenciák, bár már csak jóval magasabb szintről (csak nehogy crash-landing legyen belőle).

Asszem lassan visszavonulót fújok és ráülök a pozimra (bekerem már nagyon közel)... ha nagyon beöntenék, lent (271 alatt) még nyitva hagytam a kosárkáimat, de lehet, hogy egy ideig nem lesz rájuk szükség.

Te mit tervezel? (mármint azon kívül hogy elkótyevetyéled a lenti gyémántkáidat színes gombokra?) :-)

#679337 Hibaz Előzmény: #679325

Nekem csak az nem tetszik,hogy hatalmas darabokat tesznek az emelkedés útjába.....

#679324 birkanyiiroo Előzmény: #679316

Szerintem itt még érdemes belevennie annak, aki elmulasztotta az (eddigi) aljvadászatot... Ha viszont újra megnézné a 270 környékét, azon sem kell majd csodálkozni, bátran venni kell tovább... Túl sok longossal a fedélzeten csak lassan tud fordulni a kaszinóhajó. :) Kelleni fog egy kis kirázódás, mindenki nem nyerhet (még Mtelóval sem)... (hogy ezt hol és kitől hallottam, már nem tudnám megmondani) ;-)

#679322 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #679316

Mivel kolléga valószinűleg most piheni ki a tegnapi csata fáradalmait , ezért engedd meg, hogy én válaszoljak a mester helyett(felhatalmazott). Természetesen megéri venni! Nekünk lenne némi eladandó mennyiség :-) Forduló? Franc sem tudja...

#679316 rbbj11 Előzmény: #679306

hogy ***** meg ez a ****.... sikerült pár nappal a forduló előtt kistopolnom??? Megéri ma venni ebből a szutyokból, ez lenne a forduló?

#679297 Kissherceg Előzmény: #679293

többivel nem foglalkozunk, ezért írom, hogy nem az index pozíciókon volt a hangsúly. Jelentős portfolió rendezés volt...

#679293 banyaiz Előzmény: #679291

Valóban soknak tűnik a zárómennyiség főleg, lehet, hogy mindkét oldalra még komoly szereplők beálltak zárásban.

Mondjuk ez az ősz ez tragédia forgalom szempontból, de valóban ez is érdekes, hogy kereskedési időben ilyen magas forgalom volt.

De megnézed Otp-nél még annyira nem extra az az 1 milla db körüli záró forgalom legalábbis Matávhoz képest.

Viszont Richter záró forgalom 7,5 milla db? Az komoly. Minden szereplő mára időzítette a megbízásait? :)

Brókerek örömködtek ennek gondolom. :)

#679291 Kissherceg Előzmény: #679289

mondom nem az index követők voltak... 3 hete már kiderült, hogy 6-8 millió db részvényről van csak szó és azt is részben áttették a smallcap indexbe.

Ha volna még mnyp rendszer, amivel jót mutyizhatnak, akkor lenne gyanú a megoldásra, de így nincs. Ilyen mennyiségű részvényt csak bukóval lehetett eladni, persze lehet külföldi számlára tették ki a pakkokat.

Az egész őszi forgalom, tehát szeptembertől kezdve volt 11,8 millió darab. Kereskedési időben több volt a kötés, mint egész ősszel :)

#679290 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #679284

Azokról beszél amik ott lógnak a csillárodon...vannak szép számmal... Amúgy föncsi tényleg matávos volt? Nem szégyen az! Viszont megvilágosodtam, most már tudom honnan van neki az a marha sok matáv részvénye...(biztos az ösztönző program keretében kapta). Na most lépek is :-)

#679289 banyaiz Előzmény: #679282

Közkéz 10%-a megfordult ma. 40 milla db-os forgalom, 400 milla a közkéz.

Két komoly tétel lehet, shortzárás, és indexkövetők. Vagy volt ez mellett még egy hatalmas eladó és hatalmas vevő? Mondjuk tényleg sok indexkövetőnek ez a mennyiség, de hát mi más?

De ugyanígy Molban, Otp-ben is, Richterről nem is szólva, pont ezen a napon éppen zárásban? Együtt ez így szerintem erre utal.

Holnap kíváncsi vagyok itt is a nyitóra, mekkora forgalom lesz. kétezer db-os nyitás, vagy hasonló? :) Na jó lehet lesz 20 k db is.

#679284 birkanyiiroo Előzmény: #679279

Makákó? Az valami majomfajta nem? Hűűű, ez volnék én? Na jó, tőled még ezt is dicséretnek veszem... :-)

#679282 Kissherceg Előzmény: #679280

indexkövető 6-8 millió db volt, de azt már kiszórták jórészt az elmúlt 3 hétben. Valóban nagy kérdés, hogy kisúlyozott át, tuti Templeton :))

Nem vették sokan, mert csak 5Ft-ot emelkedett. Kinek állt érdekében ennyit eladni ilyen árfolyam mellett... Ha a DT akkor szopó... :)

#679280 banyaiz Előzmény: #679274

Igyekeztem. :)

Herceg: Ennyire komoly volt? Hoppá hoppá. Ha fényes a jövőnk akkor ide kell felvinni az átlag forgalmat. :)

Na jó komolyra fordítva mi más lehetett szerinted, hirtelen baromi sokan elkezdték venni ?

Ki adott el záróban ennyit ha nem indexkövetők, mondjuk a mennyiség az tényleg extra.