Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#679272 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #679266

Szabad tudnom, hogy kit tisztelhetünk Krisztinában? Ugyan ismerek egy Krisztinát, de hozzá meg nem tanácsos közel állni... hacsak nem arról a másik Krisztináról van szó....kiről is?

#679270 banyaiz Előzmény: #679264

:D Sajnálom, hogy nem tudtam semmi építő jellegűt mondani jelenleg, de hát majd a jövő fényes lesz. :)

#679269 banyaiz Előzmény: #679262

A záró forgalom az kicsit extrémre sikerült valóban de hát ezt dobta ki a gép. :)

De alapvetően ez lehetett a móka lényege vsz, sokan játszottak erre az msci ügyre. Ha a zárót leveszem belőle akkor a maradék az lehetne egy normális nap forgalma ha mozogna lé a piacunkon.

Márpedig a föncsi vélemé…

#679266 birkanyiiroo

Márpedig a föncsi véleményére nagyon is érdemes adni, mivel ő köztudomású, hogy nagyon közel áll (khmm...) Krisztinához... :)

#679264 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #679258

"Shortzárók többen voltak nap közben (gondolom nem merték zárásra hagyni sokan) , indexkövető alapok szartak bele az egészbe kb, zárásba benyomták még a maradék eladandó tételeiket. "

És kik vették záróban (rajtam kivül) a maradék short zárók? Small cap index? Volt ott más is.....

Mivel hozzászólásod nagyon kevés pozitív kisugárzást tartalmaz, és egyátalán nem építő jellegű, ezért sajnos kénytelen vagyok ignorálni :-)

#679262 Kissherceg Előzmény: #679258

azt hiszem nem gondolod komolyan, hogy 5% short volt nyitva és 5% msci index kitárazás volt a közkézből...

Sztm egyik se.. :)

#679258 banyaiz Előzmény: #679227

1. Shortzárók akik msci kikerülésre spekiztek már korábban és ma mint utsó nap az átsúlyozásra ezért zártak (ők vették)

2. indexk. alapok akik msci miatt el kellett adják és utolsó pillanatra hagyták (ők adták).

Shortzárók többen voltak nap közben (gondolom nem merték zárásra hagyni sokan) , indexkövető alapok szartak bele az egészbe kb, zárásba benyomták még a maradék eladandó tételeiket.

Ez jött ki ellentétes pozikból mai nap. Sok következtetést nem vonnék le belőle azon kívül, hogy a piacunk forgalma egy nagy fos. Aztán már egy szellő is úgy néz ki mintha vihar lenne. Vihar a biliben kb:)

Ilyen forgalom kellene legyen minden átlagos nap minden órájában kb.

#679257 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #679245

Egyébként ha ezt a szösszenetet alaposabban megvizsgáljuk, (az hogy ez pont most került elő azt most tekintsük lényegtelennek...., eddig is voltak már ilyen jellegű találgatások, számítások, stb) főleg az ajánlati árat ugye, akkor azt kell mondanom, hogy nem csak ez az izé egy cafka, hanem a Mutter is (sőt, egy bődületesen nagy kurv@ :-) Szóval, számomra nem teljesen elképzelhetetlen, hogy a Mutter csúnya játékot játszik....., de fillérekért én nem adom át neki a részvényeket, de nem ám!:-) (lehet, hogy valakiknek vonzó az az ár, de többeknek biztosan nem) Közben észrevettem, hogy a Panerzsibe is benéztél...Röppenjünk rá arra is, oszt jó lesz az is (a nagy jóságban csak azokat sajnálnám igazán akiknek jelentősebb mennyiség van belőle :-)

Akárhogy számolom, a mai…

#679242 birkanyiiroo

Akárhogy számolom, a mai nap végén előbújt egy (vagy több) rejtélyes nagybani eladó, akivel/akikkel szemben áll egy (vagy több) nem kevésbé rejtélyes nagybani vevő... mindezek a shortzárókon és az msci-osokon túl... előny a vevők oldalán (egyelőre)... hmmm, rejtély rejtély hátán... jó lesz ez!! (szóltam) :-)

#679237 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #679230

Látom, nagyon várod már azt a 300-at... menekülnél Te gyáva!? :-) Nem kell félni, nem betonozodik be ide, majd lejjebb egy picivel :-) Egyre bizakodóbb vagyok, mert lehet még egy kicsit teszetoszáskodni, de az igazság majd utat tör magának! Mindenesetre, most keresgélhetnek néhány rossz hírt ( a baj csak az, hogy aki keres az talál :-)

#679234 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #679231

Bezony, nem kispályások! Birkanyíró kolléga és jómagam erre a napra sporólunk már vagy egy éve (meg is lett az eredménye:-)

#679233 Hibaz Előzmény: #679229

Miért kellene az ellenkező irányba állni ??? Lezárták nyerőben a pozit,mi meg dagaszthatjuk a sarat tovább..:))