Csupán az egyszerűség kedvéért, az teljesen kizárt, hogy ezúttal longgal akarnának keresni?? Ilyen logikával egy jól fültövön csapott részvényt 0-ig is le lehetne (akármikor) shortolni. Neeeem, nem áll ez össze.
Csupán az egyszerűség kedvéért, az teljesen kizárt, hogy ezúttal longgal akarnának keresni?? Ilyen logikával egy jól fültövön csapott részvényt 0-ig is le lehetne (akármikor) shortolni. Neeeem, nem áll ez össze.
Hát ez az !! Túl sok mindenkinek lett itt "olcsó" részvénye.....komoly szereplők léptek ma piacra.....
Ha meg zártak, attól miért volna (évtizedekre) bebetonozódva az árfolyam 300 alá??... sokat kell még tanulnom (amúgy meg nem is kell nekem mindent értenem!) :)
De ha zártak, akkor ideje az ellenkező irányba állni...(persze innen is lehet ismét shortolni). Majd meglátjuk, az a 288-ig húzás viszont jól esett ma nekem :-)
A shortosok tudhatták,hogy lesz ma egy nagyobb eladó IS,ezért kényelmesen zárhattak....
Legyen a harmada :-) De jól beszész (ez már csak természetes) azért nem semmi mennyiséget vettek is, és mivel sok részvényt kellett(ezen a hangsúly) eladni, viszont venni ilyen mennyiségben ilyen áron nem volt "kötelező" ezért , megfelelő érdeklődés hiányában a pincében kellet volna zárnia..na mind1 én nem értek ehhez, csak megyek mindig az árral(szemben :-)
Bevallom, ezt a logikát nem értem (pedig szeretek sakkozni).
Lehettek shortzárók is,akkor pedig itt nem lesz emelkedés....
Jó kérdés... Ugyanakkor viszont kik vették át? OK, tudom, hogy mi jelentős vételi erőt képviselünk Nyeretlennel, de akkor úgy kérdezem inkább, hogy kik vették át a másik felét? :-)
50 m db forgalom ???? azt lehetett látni nap közben is hogy fontos napunk lesz,és ezt fogjuk majd nézegetni a charton,dehogy rekord forgalom lesz,nem gondoltam volna.....
Valóban,ekkora darabszámok láttán,akár évtizedekre is le tudják betonozni 300 alá...:((
ha nem lett volna a végén ez az oltári beleadás, akkor lehetne optimistán kezelni. A mai mennyiség az MSCI pakk kb 7szerese volt, azt pedig 3 hete már szórták elvileg... Nem tudom kinek érte meg ennyit kitárazni itt..
"...lényegtelen, meg az nem forog ugye :-)"
:DD
Nem tom, lesz-e még alkalmam venni belőle... erre nálam már csak minimum 271-en vagy az alatt kerülhet sor. Nem bánnám, ha még 1x lenézne addig, vagy akár tovább is. Nem valószínű amúgy, hogy le fog (tipp).
Mol.. nekem is nagyon ritkán van, de azért van az az árfolyam mikor már gondolkodik rajta az ember.(hát még én)
Ha a DT pici pakkját nem számoljuk(lényegtelen, meg az nem forog ugye :-) akkor több mint 10%-a forgott a papírnak, az meg pláne nem rossz(szerintem).
OK... a Mol számomra kb. annyira érdekes mint a FUSO... képzelheted mennyire követem... :)
Látom, nagyon felületesen olvasod az írományaimat. Tagadhatatlan, hogy sok bennük a rizsa de azért kicsit több figyelmet talán megérdemelne.(nagyon talán :-)
Kb délben írtam, hogy 13700-ra beállok a MOL-ba, oszt be is álltam (meg aztán ki...ez szerintem hiba volt, mert holnap azért innen fel megy)
Mol? Miért mi volt? Belevettél és egyből beesett majdnem 5%-ot? Ez természetes, nincs gááz! :)
majd meglátjuk, alapkezelők évet zártak, lehet nekik már ez is jó :) Fene tudja...
1 éve sztm nem gondoltad volna, hogy 10 millió darabokat fognak 300 alatt örömmel szórni a piacra, tehát azért annyira nem optimista, hogy a ATL-től 9 pontra zárt...
Gondolom nem azért vették és zárt pluszban, mert annyira sz@r lenne a papír (ezen az árfolyamon). Remélem lesz folytatás is!