elég komoly order jött ma a piacra. Én nem írtam 260, már megint félremagyarázol...
elég komoly order jött ma a piacra. Én nem írtam 260, már megint félremagyarázol...
csak remélni tudom hogy vettél és nem megint eladtál!?!? :-)
gondolom téged nem vernek át és továbbra is 260 alá várod...(?)
288 -on is reptettem egy pakkot :-)
Most mi legyen, eladjam, vagy még várjak (azzal ami már nyerőben van)?
wow, ez bizony elég derék nap. Valakinek nagyon sürgős
16:07 | Megállíthatatlan a Magyar Telekom erősödése
http://www.portfolio.hu/piaci_osszefoglalo/megallithatatlan_a_magyar_telekom_erosodese.5.192196.html
no comment... :)
tráfás..este nem vettem vissza ma meg nem értem rá..de tudtuk amíg nem adom el nem megy fel..nem baj a másik pakkom megvan..ha megszűnik a vételi erő megy vissza a helyére..de miért van az az érzésem lejátszott meccset nézünk..
Brokicég kap megbízást..beöntöget..kattognak a stopok..majd elveszik amit tudnak..a kisbüfi éledezik és egy részével már tömik..majd egy napig nem veszik..kisbüfik egymást szivatják..majd még egy hullám..
Ez már volt itt is meg OTP-ben is..szerintem vagy van vevő vagy xetrára készülnek.
Most meg rendezgethetem a kurv@ kosárkáimat záróra... :-)
Azért maradt még rendesen, meg jött is hozzá. Ma 283 volt a maximum is, amin vettem...eddig (de mintha a fogam húzták volna :-)
Hol is szórtad ma ki a koronagyémántodat? 283-nál?? (hiba volt!) :-)
már kikerült.
ma van az utolsó nap a portfóliók átrendezésére
Jajjjj most meg mindenki jön a magyarázatokkal, hogy miért is emelkedhet esetleg... szánalmasak :-)
és biztos hogy kikerül?
Elég jól pörgetik ennek ellenére.
Még nekem is megtetszett.
Megnézem a chartjat
még van 30 percük "kiszórni"....