szép a forgalom valóban!
Figyelemre méltó!
Én is elkezdtem sasolni.
Ti jobban képben vagytok.. Hogy áll ez az msci döntés?
Mikortól kerülne ki, ha kikerülne?
szép a forgalom valóban!
Figyelemre méltó!
Én is elkezdtem sasolni.
Ti jobban képben vagytok.. Hogy áll ez az msci döntés?
Mikortól kerülne ki, ha kikerülne?
Több mint 10 milla darab, eddig....
Szerintem még venni kéne, mert aztán 300 alatt már nem kapunk!! Utána majd kávézunk... :-)
részemről én már csak egy kávét kérek! :)
Nehogy már 280 felett kelljen még vennem..... ok, hogy megér 400-at is, de azért ez már pofátlanság!! :-)
Szeretem a kerek számokat.. amúgy elég agresszívan tuszakolják....
a 36. pozi egy 1milla db-os tétel... maradék 35 pozi csak sallang.
látlak... http://puu.sh/5tPaP.png így könnyű beállítani a zárót... :)
Mozgolodom, mozgolodom.. icergek-ficergek, de csak óvatosan, egyébként ha minden igaz 275-276 forinton egyeztek ki a felek(de ez titok), oszt még az is lehet, hogy valamelyik kis szeleburdi borítja a megállapodást!
Be is álltam egy kis pakkal 276-ra, figyuzd csak!
Sivataaag? Mi az hogy! Nagyon is! Egy igazi Szahara Besszarábiában! :-)
Milyen hírekre vágysz? Ez itt már hónapok óta csak egy hírsivatag... Egyébként köszike, hogy megzavartál, éppen mikor kezdek ráérezni a papír mozgására :-)
"...Az ETF-eknek tehát jelentős mennyiségű Richter részvényt kell venniük ma, míg a Magyar Telekom papírjaira papírforma szerint erőteljes eladói nyomásnak kellene nehezednie. Ma a Richterben eddig jelentős elmozdulás nem látszik, míg a Magyar Telekom részvények már 2,5 százalékos pluszban is jártak, ami brókerkörökből származó információink szerint azzal függhet össze, hogy több befektető már most vételi lehetőségeket keres a Magyar Telekomban, hiszen az árfolyam sokat esett az elmúlt hetekben, és a társaság több szempontból vonzó részvénypiaci sztori, az árfolyam pedig az MSCI átsúlyozás után rövidtávon akár gyorsan emelkedhet. A Magyar Telekomban egyébként eddig közel 1,5 milliárdos, a Richterben pedig 3,7 milliárd forintos volt a mai forgalom, ami jóval az átlagos érték feletti. "
Te mozgatod ennyire őket? mert én csak kicsikét... :)
Mennyi időtök van erre a sok f*szságra? :) Nem mintha irigyelném tőletek, sőt , nagyon ókat mulatok rajta mikor benézek ide, de ez a Telekom topik egy nagy kalap sz*r ha a céget érintő hírek vs agymenés számát összevetjük :)
Kosárkák természetesen bekészítve, különböző méretekben...
Ritka randa darab ez is. A hideg kirázott megint... több ilyen képet inkább ne, ha kérhetném! :-) Közben a mi Üüügyes, Oookos kutyánk jön vissza papához, kicsit még jöhetne közelebb is! :-) Kíváncsi vagyok a záróra! Esetleg beírhatnád! :-)
figyelem, közelednek a kamikazék a partokhoz!... légvédelmi kosarakat bekészíteni!... :)
persze, hogy megvan... múltkorit láttad? az a hallban lóg ... ez itt meg a dolgozószobámban, most fotóztam le neked... http://puu.sh/5tNZV.jpg pofás neem?? :-) (az akasztólánc egyedi darab!) :-)
Úgy látom , mindenki majmokat akar venni... de én többet nem adok! (Csilláron lévő csapatod megvan még ? :-)