Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#679487 Bendeguz Előzmény: #679484

Ha már itt vagy, válassz ki 5-6 papírt az utóbbi napokból, amit kielemezhetek. Most pont ráérek és már félig megittam a bort, ihlet is van :D

#679388 rbbj11 Előzmény: #679323

Gazpromban van többszörös fejváll minden formája naposon, fordított fejváll is volt, azonban 2011 óta tartó csökkenö trendet is törte, kiv. vagyok, mi róla a véleményed. Fundásan nagyon olcsó, nem rossz az osztalék sem, de orosz rv-k mindig is alacsony árazásúak voltak.

#679323 rbbj11 Előzmény: #679321

lenne egy nulla fundásan, de kiváló TA csemege: Solarworld. Van is benne pozim, már nagyon érdekelne, hol lenne végre a kitörési szint, ami után hátra lehet dőlni? Német rv.

#679321 Bendeguz Előzmény: #679317

igen, az naposon is jól fest, bár az indikátorokat ott nem néztem. kicsi korrekció (se kell) és pattanhat fel!

#679304 Bendeguz Előzmény: #679288

Naposon az elmúlt 1 év jófajta füles csésze, vagy emelkedő 3szög. Tudom, nem szereted :)

Hetesen érdekesebbnek látom.

http://i.imgur.com/3lUbneH.png

Rövid távon 40$, 46$, vagy 53$ is meglehet, de engem nagyon aggaszt a hatalmas váll-fej-váll, ami igen mélyre hozhatja.

Az indikátorok közül a gyorsabbak már eladásban, a lassabbak még nem. Ez is aggasztó a long szempontjából.

#679288 rbbj11 Előzmény: #679244

Bendeguz, bár nem olyan olcsó, mint lalitipp cégei, de egy TA elemzést sztem nagyon megérne, mert funda támogatja, ha TA-tól sok várható: DLB

#679079 rbbj11 Előzmény: #679072

épp amiket tartasz, azok sem túlárazottak, épp ellenkezöleg ;) Ez ellentmondás, nem?

A mindenki longol-t nem támasztja alá a felmérések szerinti bear/bull arányok, de az alapkezelök világvége hirdetései sem, nekem inkább az a gyanúm, kb. úgy jár mindenki a bear várással, mint Paulson az amcsi kötvényhozamok egészen biztosra vett emelkedésével.

#679072 LALITIPP Előzmény: #679067

Már szinte minden túlárazott és mindenki longol.Persze még sok új pénz van befektetésre várva.

#679067 rbbj11 Előzmény: #679054

Egyetértesz a sok guru jóslattal az elmúlt hetekben? Sztem túl nagy a félelem, továbbra sem hiszek tartós korrekcióban sem, nemhogy medve piacban.

#679054 LALITIPP Előzmény: #679019

érdekes:

ycs ,vagy más yen short bővítésen agyalok.

xin tartom ,de nem bővítem.

A többiből inkább kiszállogatnék.

#679050 LALITIPP Előzmény: #679044

Persze nézem technikailag is,de inkább funda.pl.Mitsui-t azért nem vettem,mert mintha egy dupla csúcs után egy fej-váll rajzolódna.(egyébként meg leépítem a pozikat.)

#679046 LALITIPP Előzmény: #679021

sds,tvix : vártam volna egy kis ellenállást az 1800- tól.Meg lassan vége a mókának.

ZA : bevezetés óta esik.kb.3* ennyit érhet.De akkor miért itt tart?Valami nem stimm.

Fannie nem rossz.De most nem veszek semmit,csak yen shortot 99.6-os stoppal.

Magyart megtartom magamnak(már bocs,de pici a pocsolya)Nem annyira tolvajok.

#679021 rbbj11 Előzmény: #678985

SDS, tvix fedezeti pozik? Másra nem nagyon jók mostanában.

ZA érthetetlen...kb. 10x ennyit kéne érjen pü-i számai alapján. Azt mondod, a pü-i számai hamisak?

MTGE a jelenlegi egyik favorit szektoromból van, sztem épp ideje, hogy visszatérjen ez a szektor. Azonban vannak sokkal jobban árazottak nála, ha pedig nem az árazás, hanem a sztori érdekes, akkor FNMA sztem jobb célpont. Mondjuk pf-ben 1% oly mindegy...

A magyar 5% nagyon nem mindegy, mi, keg? :)

#679019 rbbj11 Előzmény: #678985

YCS jó beszállód miatt nyugodtan tartható, de én jelenleg senkinek nem mernék benne ilyen súlyú pozit az aktuális áron felépíteni. Mi benne a stopod? Én val.szeg 59-re tenném.

XIN teljesen okés, még bővíteném is a korábban megírt támaszon.

GNI elég illikvid, osztalék miatt vetted? Mellényúlni nem lehet vele, mert olcsó, de inkább fejős tehénnek látom.

SAR-nál érdekes, h. többet esett, mint az osztalékszelvény...ez is nagyon nagyon olcsó cég, megfelelően kezelhető adóssággal, azonban a nettó profit elég ingadozó, utolsó gyj még veszteséges is lett, én ebben a szektorban stabilabb, és folyamatosan javuló profitot várnék. Ennek ellenére biztos tartanám helyedben.