Mióta? Reggel még armageddon volt! :-)
Mióta? Reggel még armageddon volt! :-)
280 már támasz... (állítólag) :)
Hát nem kikapták a kiss pakkomat.... a francba.... most már mehetne vissza!!
Megyek át a MOL-ba 13700 - ért jó lesz az is egy körre(oszt legfeljebb ott(is) ragadok egy picit:-)
na még pont idejében kaptad ki... (guruk ismérve) ... máris 282.. :)
Kiálltam a 282-ről hadd fusson az a szekér! Majd eladom 283-on! :-) Csak aztán nehogy úgy neki induljon, hogy bottal sem tudjuk majd ütni a nyomát!
Miről tetszik beszélni? Milliós tételekben akarják venni ezt az izét,(legalábbis úgy tesznek:-) Biztos olvasnak minket, és nem tudnak mit kezdeni a rengeteg pozítiv kisugárzással......
A helyzet egyátalán nem tragikus... ha innen megy fel 15 forintocskát akkor már nyerőben vagyok(pedig még van 415-ös pakkom is, csak hála istennek kevés). Utána minden forint ajándék! :-)
220?? Viccelsz??? :) 149-ig állok a könyvben... :)
Most éppen 281, de messziről látszik, hogy csak mutyifelrántás, oszt holnaptól már alulról szagoljuk a 270-et... (bár már szagolnánk) :)
Megmondom őszintén, annyira tetszik a hozzáállásotok, hogy elképesztő. Főleg az, hogy a saját "károtokon" is tudtok nevetni.
Téged pl nem értelek, mert politikai oldalakon jól látod az ország helyzetét, itt meg bevásárolsz egy olyanból, amit évek óta szívatnak. És te is jól tudod, ez még egy darabig így is lesz.
De a hozzáállásotok tényleg példaértékű...
A profizmusunkból kiindulva, még az a 220 is kicsit merész lehet :-) Jó lesz ez!
Tényleg nincs mit(és valóban), gondolom marha sokat segítettem :-)
...a telkó mellett....:DDDDD ez jó!
Mennem kell!! Köszi az infókat!
Ismét lárifári.... mert az ugyan lehetséges, hogy dodó kacsát meg svájci sapkát vesznek majd a népek(a telkó mellett), de egy biztos, addigra a devizahitelesek már jól meglesznek ám mentve! (ha beledöglenek, akkor is! :-)
:D Szerintem korrekcióban dodót vesznek majd, meg chf et. Nem irigylem a devhiteleseket.
Kötvények sajt, azt nem fogják venni, pénzkupacon ül majd mindenki, és kamilláznak, h nem érdemes venni semmit sem (talán gold?). Ezért lesz kicsi korrekció (január?)
Lárifári.... kinti korrekció esetén fogják csak igazán venni a népek! :-)
A sok túlértékel sz@rt meg eldobálják.. (persze sólet konzerv, házi pálesz, meg egy jó fegyver, megfelelő mennyiségű municióval sem árthat ugye .. korrekció idején ezek sem teljesen haszontalanok :-)
Valóban vízió csupán....de nem lehetetlen egy kinti korrekció esetén. ;)
Szia! Hát igen. Óvatos forex még megy, nem állok rosszul idén, de a tőkém kevés (a cégem nem szárnyal sajna, kis családi gebasz is volt), így nem osztom az észt sehol. :)
Néha beleolvasok itt-ott, és örülök, h a mag még meg van, ha kissé foghíjasan is! :)
Talán, most sem kellet volna feltétlenül benéznie ilyen 240-es víziokkal!! :-)
Vazzeg, Te aztán baromi lelkesítő vagy.... :-)