Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#679043 Pityke35 Előzmény: #679041

Új terv! 65-től lefelé beálltam 40-ig 5ösével kis pakkokkal. Az öreg Kosztó megaszondta anno...akinek nincs lefelé rv-je, annak fölfelé sem lészen. :)

#679036 birkanyiiroo Előzmény: #679030

Matávval kapcsolatban a régi öreg spekiket illik kérdezni (van itt is néhány), nekem csak Mtelóm van... de abból lassan már éppen elegendő mennyiség... :-)

#679035 birkanyiiroo Előzmény: #679028

:) záróban még egy utolsó kamikaze akcióra (~270) felkészülhetünk a teljesen szétzilált ellenség részéről... már ha minden terv szerint alakul. Kosárkáimmal magam is ott toporgok. :-)

#679033 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #679030

Persze, hogy érdemes csipegetni! (mi is ezt tesszük már elég régen :-) A választások eredménye meghatározó lesz a telkóra nézve(is), kormányváltás esetén feltétlenül emelkedni fog(no nem azért mert hipp-hopp kivezetik az adókat.. lósz@rt, más okai lennének...)

Persze fő az óvatosság, jövő hétig nem veszek nagyobb pakkot, persze utána 300 felett meg már nem érdemes(rövid távra :-)

#679030 Pityke35 Előzmény: #679028

Szijjasztok!

Érdemes-e lefelé csipegetni az rv-ből hosszúra szerintetek. Nem nagyon ismerem a "matávaot", de lassan vevős szerintem! :)

Hosszú=választás után minimum

#679028 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #679023

A háborút megnyertük..., az ellenfél próbál a megadása feltételeiről tárgyalni, de most nem lehetünk könyörületesek...a gyengeség legkisebb jelét sem mutathatjuk... ragaszkodunk a feltétel nélküli megadáshoz, és akkor szabadon távozhatnak(talán:-). Hosszú még a hét, bármi lehet még ( reggel megtámasztottam..., de nem sok esett a kosárkámba 273-274-en, 272-ért nincs is nekem, lejjebb várakozok, de hiába....egyelőre)

#679023 birkanyiiroo Előzmény: #679001

Na itt vagyok... mi van itt? miért nem adják már? :) épp hogy egy picike tudott csak beesni reggel...

#678917 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #678898

Holnap lesz nekik az utolsó napjuk, oszt nekik annyi is :-) Szóval lesz holnap forgalom rendesen.... Te mivel foglalkozol nap közben, hogy ilyen alap dolgokat nem tudsz? :-)