Új terv! 65-től lefelé beálltam 40-ig 5ösével kis pakkokkal. Az öreg Kosztó megaszondta anno...akinek nincs lefelé rv-je, annak fölfelé sem lészen. :)
Új terv! 65-től lefelé beálltam 40-ig 5ösével kis pakkokkal. Az öreg Kosztó megaszondta anno...akinek nincs lefelé rv-je, annak fölfelé sem lészen. :)
Kisshercegnek is! (marad a matáv örökre, vagy esetleg egy kicsit tovább :-)
Én eladásra is beálltam, 282.... kikapják(de inkább nem), oszt mehetünk lefelé, hogy ismét csipegethessek :-)
Beálltam 260ra. Szerintem kötni fog (nem ma). Kis pakk, möglássuk! :) Thx!
10:30 | Megrázta magát a Magyar Telekom
http://www.portfolio.hu/piaci_osszefoglalo/megrazta_magat_a_magyar_telekom.5.192196.html
:DD
Matávval kapcsolatban a régi öreg spekiket illik kérdezni (van itt is néhány), nekem csak Mtelóm van... de abból lassan már éppen elegendő mennyiség... :-)
:) záróban még egy utolsó kamikaze akcióra (~270) felkészülhetünk a teljesen szétzilált ellenség részéről... már ha minden terv szerint alakul. Kosárkáimmal magam is ott toporgok. :-)
Persze, hogy érdemes csipegetni! (mi is ezt tesszük már elég régen :-) A választások eredménye meghatározó lesz a telkóra nézve(is), kormányváltás esetén feltétlenül emelkedni fog(no nem azért mert hipp-hopp kivezetik az adókat.. lósz@rt, más okai lennének...)
Persze fő az óvatosság, jövő hétig nem veszek nagyobb pakkot, persze utána 300 felett meg már nem érdemes(rövid távra :-)
Szijjasztok!
Érdemes-e lefelé csipegetni az rv-ből hosszúra szerintetek. Nem nagyon ismerem a "matávaot", de lassan vevős szerintem! :)
Hosszú=választás után minimum
A háborút megnyertük..., az ellenfél próbál a megadása feltételeiről tárgyalni, de most nem lehetünk könyörületesek...a gyengeség legkisebb jelét sem mutathatjuk... ragaszkodunk a feltétel nélküli megadáshoz, és akkor szabadon távozhatnak(talán:-). Hosszú még a hét, bármi lehet még ( reggel megtámasztottam..., de nem sok esett a kosárkámba 273-274-en, 272-ért nincs is nekem, lejjebb várakozok, de hiába....egyelőre)
09:45 | A Magyar Telekom vezetésével esik a hazai tőzsde
(re: "tracking error") :-))
Na itt vagyok... mi van itt? miért nem adják már? :) épp hogy egy picike tudott csak beesni reggel...
Elindult a tüzijáték!!! Venni kell! :-)
Mai forgalomra van tipped?
apa kezdődik
Mutter bízik a mostoha gyermekében... bízzunk hát mi is!! :-)
800K pakkocskáktól senki sem kakilja össze magát! :-) Majd ha 8 millát virítanak, akkor esetleg...
Holnap lesz nekik az utolsó napjuk, oszt nekik annyi is :-) Szóval lesz holnap forgalom rendesen.... Te mivel foglalkozol nap közben, hogy ilyen alap dolgokat nem tudsz? :-)