Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#678788 birkanyiiroo Előzmény: #678776

ha longot zártál... jó zsíros profitod lehetett :)

ha shortot nyitottál... bátor tigris vagy! :) (bár sok hiéna láttán még a tigris is jobbnak látja eliszkolni)

itt lassan már csak a hiénáké lesz a terep.

#678593 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #678558

Te hatalmas tévedésben leledzel! A kolléga igen messze van ám a "törzsbefektető" titulustól...(telkót illetően). Megvilágítanám a helyzetet. A hiteles történet a következő... Kolléga, csalhatatlan megérzésére hallgatva, és a kedvező csillagállásra való tekintettel, némi TA molyolás után (addig elemezgette azt a kurv@ grafikont, amíg talált rajta valami olyat, ami végre igazolta a már említett csalhatatlan megérzését) úgy döntött, hogy csinál egy gyors kört ebben az izében... aztán majd angolosan távozik.. de, a nagy sikerre való tekintettel úgy gondolta, hogy akkor maradna Ő még egy kicsit. :-) Csillagot azóta sem látott (kedvező állásút meg pláne nem..). De, természetesen nincs gááááz, mivel hamarosan kitisztulnak az éjszakák(állítólag), és olyan temérdek mennyiségű, kedvező állású csillagot fog látni, hogy a skyrocket immáron elkerülhetetlen lesz. (ráadásul, azóta a grafikont is megfordította már)

#678590 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #678579

Természetesen nem én mondtam, honnan lenne nekem ilyen tengersok eszem?? Mellesleg egy kis kutató munka után ezt találtam :

"Állítólag Andre Kostolanyi mondta azt, hogy “Akinek esésben nincs részvénye, annak emelkedésben sem lesz"

Oszt milyen igaza is volt(van) ugye!

A matáv részvényes kis csipkelődésre csak valami hasonlót tudnék mondani mint a föncsi (csak az én esetemben ez igaz is :-) nincs matáv részvényem, és sosem volt (föncsi védelmére megjegyezném, hogy ez utóbbit sosem mondta a telkóra vonatkozóan). A helyzet az, hogy amikor még létezett matáv részvény , akkor még azt sem tudtam mi az a tőzsde! (sajnos, a helyzet azóta sem változott :-)

#678579 birkanyiiroo Előzmény: #678558

"nehéz idők"?? Azok még csak most jönnek!! :-) ("akinek nincs Mtelója esésben, annak emelkedésben sem lesz"... hallottam egyszer valami nagy befektetőgurutól, lehet h. épp Nyeretlen volt az) :)

#678563 Kissherceg Előzmény: #678558

ha igazi befektető volna, legalább venne még 5 -6 szolgáltatást, tv-t, xbox, apple szarok, androidos tabletek, nem csak részvény...

#678558 walex Előzmény: #678554

Neked, mint törzsbefektetőnek, aki a nehéz időkben is kiáll a cég mellett, illene kedvezményt adni. :)

#678554 birkanyiiroo Előzmény: #678551

Vajon nekem Mteló (neked és föncsinek Matáv) részvénnyel is lehet fizetni, ha elfogy 28-ra a keret? :-) (re: bajuszránc) :)

#678551 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #678549

"A változtatás többeket kellemetlenül érinthet majd, hiszen gondoskodni kell arról, hogy a hónap utolsó napjain is mindig legyen elég pénz a számlán."

Ha többeket nem is, de minket birkanyíró kollégával egészen biztosan kellemetlenül érint(het :-)

#678548 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #678546

Jól beszélsz, ez már olyan legális lopás féle..., szégyenlem is magam(már majdnem), hogy ennyiért vehetek:-) De mivel nem igazán vagyok szégyenlős, jöhet olcsóbban is!

#678547 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #678544

Háááá hogyne! Te mennyit tudnál még venni? (ha bekalkulálod, a majmos "csillárod" után kapott pénzt is). Majmokat el ne add! (azokra igényt tartanék). Amúgy meg, a "tökében" erősebb csapat fog nyerni, tehát győzelmünk már borítékolható.

#678544 birkanyiiroo Előzmény: #678541

Be ne dőlj nekik! A későn kelő msci-sek ma meg hétfőn még kapkolódnak kicsit, de Nyeretlennel mi minden esést megveszünk. Csatlakozz te is a nyerő (nyeretlen?) csapathoz!! :-)