Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#678407 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #678397

Szerintem nem kéne az oroszlán bajuszkáját huzigálni(a föncsijére gondltam...). Abban meg teljesen biztos vagyok, hogy hármunk közül, nekem van a legkevesebb! :-)

#678397 birkanyiiroo Előzmény: #678387

:) Tele vagyok? Hááát... azokhoz képest, akik már nem is írnak ide, bírnék venni még néhány darabkát... ;) Asszem föncsi pakkjával sem cserélnék... tiédről nem is szólva. :-)

#678387 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #678382

Na persze! :-) Türelem! Lesz rá alkalmad még bőven! Meg amúgy is tele vagy már rendesen, mert nem vagy képes a kezedre ülni :-) Evvel a teszetoszáskodással senkit sem tudnak eladásra bírni.... Búcsúkoncert ide vagy oda, szeretnék még elhúzni sokak nótáját. Sokan arra számítanak, hogy 26. után megszünik a nyomás a papíron... de az meg túl egyszerű lenne, december 2. hete lesz a döntő, addig azért jobban szeretném, ha nem kényszerítenének semmi meggondolatlan lépésre :-) Jó nekem ez az állóvíz.

Eshetne már egy tisztess…

#678382 birkanyiiroo

Eshetne már egy tisztességeset, hogy végre rendesen bele tudjak venni. Nem hiszem, hogy ilyen kegyes lesz.

#678256 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #678238

Én még ennél is tovább mennék! Lesz haszon télire! (amenyiben végre visszaviszem az üvegeket.... de, természetesen azt a pénzt is beforgatom a telkóba).

Egy dolgot bátran megígérhetek, nem kótyavetyélem el a telkót 1-2 Ft haszonnal!! (lehetőség híjján pláne nem :-)

#678238 birkanyiiroo Előzmény: #678228

ha a közeli szektortárs nem esik tovább (sőt emelkedik), lehet hogy lassan mi is oldalazásba válthatunk (de legalábbis valamivel lassabb esésbe..) :)) jó lesz ez! (valakiknek valamire) :-)