Most ennek a horvát izének örülni kellene?? Mert akkor hurráááá!
Most ennek a horvát izének örülni kellene?? Mert akkor hurráááá!
Engem nem tévesztenek ám meg, az ellen visszavonulást színlel...utána csellel támad! Ma elcsábultam(pedig még megbánom) oszt engedtem, hogy 275-276-on egy kevés a kosárkámba landoljon. Azért volt ott egy félmillás 272 forinton , gondoltam kicsit megtámasztom :-)
Ez a beszéd!! :)
Persze hogy visszalép, hiszen látja, hogy fordul a nagy hajó (igaz qrva lassan), így magasabban sokkal jobban jár... minek kótyavetyélje el 1-2 Ft haszonnal, amikor 30-40-et is foghat rajta még idén??
Jaaa, hogy meztelen short lett volna? :) Az meg már végképp idejétmúlt befektetési forma a telónál... (én szóltam!) :)
aranyosak, végén visszalépett 180k eladó, hogy szép legyen a záró.
Jajjjj, dehogy nem! Szerintem feljebb is tolta kosárkáját a 270-ről ...( bár szerintem evvel nagy hibát követett el :-)
Észre sem vetted a föncsi sorok között megbújó optimizmusát? Szerintem nem is túl burkoltan már vételre ajánlja?! :)
"A papír röpke három év alatt harmadára esett"
Szép észrevétel, netán volt ott valami kormányváltás féle!? :-)
" Lehet aljvadászatot tartani, csak tőkével és idegekkel bírja a vadász."
Tököm az van rendesen!(nyilam is, és még lóról hátrafelé is képes vagyok bármit eltalálni, kivéve ennek az izének az alját) Viszont az idegeim már nem kötélből vannak...
Köszönjük az elemzést, így azért már teljesen más a helyzet! :-) (most már nem csak egy nyamvadt ijjal és fakarddal megyünk a csatába)
amikor 2 TA-s beszélget már eleve egy vicc..mint Hacsek és Sajó ,)
Szóval a Htel-nél is fos@bbak vagyunk, pedig ők sem festenek úgy mint egy matyó (szittya) hímzés. Az ellenség egy utolsó (esetleg két-három :-) nagy csatára gyüjti az erejét. Búcsúkoncertre készülnek a zenészek, de már most is sok fals hangot vélek felfedezni a játékukban...:-)
kicsit bekukkantottak az 50-napos fölé: http://www.t.ht.hr/eng/investors/price.asp
itt meg legalul Htel és Mtel idei mozgásának összevetése: http://puu.sh/5oaVl.png
tessék érteni a viccet :)
:)..ezt imádom mikor valaki még csak várja a messiást a másiknak már kétszer megjött
Nem, nem...akkor annak a hullámnak magasabbra kellett volna rántania...(persze majd holnap) és onnan jön az új mélység (na, ott állok én a kosárkámmal). Mindenesetre, ahogy tanult kollégám(birkanyíró) mondotta, ez már a végjáték (kezdete:-).
a hullám az emelkedésről szólt, betetszett nézni :)
A hullám csak nem jött, ezért nem maradt más csak az emelkedés, jó kis papír ez :-)
Jöjjön csak, várom már azt a hullámot... besöpri kosárkámba a megfelelő árfolyamon a megfelelő mennyiséget... és utána egy gigacunami erejével kezdjük meg az emelkedést... minimum 300 méteres hullámokat vizionálok! :-)
már a 4-est? nem 2es? :)