Csak a 4-es pontot jelöli ki 280 körül,majd jön az 5-ik hullám......:))
Csak a 4-es pontot jelöli ki 280 körül,majd jön az 5-ik hullám......:))
Vegyed is! Sosem kapsz 149 -ért! :-) Nem akar ez lejönni még hozzám sem.... egyelőre, kétségtelenül a legjobb papír (lesz :-) a BÉT-en!
Persze, örömmel veszem! :) 149-ig bent állok... ha az is beesik (mármint a kosárkámba), akkor ebben az évtizedben nem kell már tőzsdéznem... :)
Ja.... ezt a matthálót már hallottam valamikor, valakitől :-) Érzem, hogy Te vettél megint!? Esetleg eladtál egy kicsit? Nálam egyelőre pókerarc, de ahogy látom nemsokára lesz evvel egy kis munkám.....
:) Jajj má' te kis te! ) ez nem a megnyitás, ez már a végjáték!! (természetesen a telkó áll nyerésre, most szövi a matthálót) ;)
Ilyen nyitási formációt nem ismerek a sakkban! (igaz, nem nagyon tudok sakkozni). Várjuk meg a mestert, az majd megmondja a tutit!
orálnak
Mester! A sakkban, hogy nevezik azt a nyitási formációt amivel ma a telkó nyitott?
Áááá, szegény horvátok, most azt gondolják, hogy...reménykednek (szánalmasak:-) de mi tudjuk, hogy lósz@rt nekik (hiszen csak kecsegtetik őket), aztán meg jön a zúzás, meg a csőd,sitt, stb....
A helyzet az, hogy nálunk sem érkezett el még az igazi emelkedés ideje, minden esetre 268 -on ott áll kosárkám továbbra is. Jó lesz ez!(ha eddig nem mondtam volna ugye!? :-)
:) Horvátok elérték az 50-napos mozgót felfelé: http://www.t.ht.hr/eng/investors/price.asp
Tényleg! Elvégre írhatott volna évezredet is! :-)
2009-ben is volt egy nagy felpattanás,majd most is találnak valami indokot...
Mai záró az egy ATL? re: 275ft
Ha igen, hol van Ex? :))
"400 fölé varom még ebben az évtizedben,.."
Ez az! Bravó! Végre egy optimista hozzáállás! :)
Érdekes elgondolás! De, nekem ez a logika egy kicsit sántit :-)
nem lesz ez már 400 ft...
jövőre ilyenkor vhol 190-200 körül fog mozogni.
tavaly november 19-én 414 ft volt, most 277 ft.
Az a baj,hogy folyamatosan gyűjtögetem,igaz csak ezresével,nyeszre........de akkor is veszteség.:((
365-től van 282-ig,igaz az elején vetteken van osztalék.....
400 fölé varom még ebben az évtizedben,de csak bízom a 260 környékében,mint alj....
Szvsz nem nov 26-án lesz a mélypont.......
:-) Most miééé? Csak egy kicsit terelgettem rád a kakit :-)
stréber... :)