Bróker-hátterű cégvezetéssel nem is fog (re: E-star). Feneketlen (dög)kút mind a kettő. Bocs, ha nyers valék...
Bróker-hátterű cégvezetéssel nem is fog (re: E-star). Feneketlen (dög)kút mind a kettő. Bocs, ha nyers valék...
könnyen lehetséges, hogy máig kellett kiszórni a pakkot, azért adott bele így a piacba...
mtel szépen visszaelőzött
Ez egy jó kérdés, amikor én 900 forintért vettem akkor még nem voltak ilyen készültségben projektek és nem nyertek egy rakás pénzt, mégis beesett 300-ra..... K nagy mutyi ez az egész.
mire esett egyáltalán be? a nagy mnipula lóphaszra, hogy most minden kispapírt be kell qrni -15 %-ra...tegnap is, ma is ezment....
Erzsike ma kicsit rosszabb kedvű ahogy nézem, de szerintem már lassan fordulni fog...
Jó lesz ez, csak nem most és nem jövőre.
Én magamban úgy döntöttem, hogy 2015.12.31-ig tartom. addigra szerintem szépen 500 vagy felett lesz. Nem vagyok az a ki-be ugrálós típus. Ezért is nem írogatok, nem nézem az árfolyamot nap, mint nap. A mostani ár, ahol bevásároltam, szerintem simán ár alatt van, úgyhogy én teljes mértékben nyugodt vagyok, 2 év múlva pedig szerintem nagyon meg fogom magamnak köszönni a türelmet :-)
köszi, nekem is így tűnt.
Egyébként tök jó ez a sok támogatás, csak jó lenne valami eredménye is lenne az egésznek, mert egyelőre a kisgömböc mindent benyel, de vissza nem nagyon öklendezett még semmit :)
Nem tévedsz. A múltkori 3 Mrd-ból 1 ez, most csak szerződést írtak alá.
szerintem ezt korábban nyerték el most csak aláírás volt, de lehet tévedek.
ügyesek akkor a srácok, mert úgy veszik a papírt, hogy esik.
Nem lesz és nem is az. :)
sztem már az...röhej...nulla részvényesi érték emelkedés, miközben ömlenek a milliárdok...
vagy fideszes cég lesz hamarosan, és most tömik ki előre pályázati támogatással...
ez kezd vicc lenni :)
http://bet.hu/newkibdata/115852215/PE_KUALA_szerzodes_20131119_final.pdf
"Az elnyert 1 milliárd forint összegű támogatás hozzájárul, hogy a Társaság a mintegy 3 milliárd forint összköltségű beruházás megvalósításával, a megújuló energia részarányának emelésével tovább csökkenti Miskolc MJV fosszilis energia függőségét. A beruházással jelentős széndioxid megtakarítást tud eredményezni, amely által a klímavédelmi célokhoz kapcsolódva az energiahatékonysági célokat is szolgálja."
megint 1 milliárd
ne viccelj már, itt a transzparencia a kulcsszó
Nem,ezek csak lóbálnak,lóbálnak itt 300-on!:)