Regisztráció Elfelejtett jelszó

OPUS GLOBAL Nyrt – Stabil, kiszámítható növekedés

Re: nincs cím

#677925 Zotya32 Előzmény: #677913

na, megint 20K hati 1403-ra... elképesztő...

lassan az egész kóceráj hati-ra kerül :))

#677899 Zotya32 Előzmény: #677874

jött egy egész biztató jelentés, és meg sem mozdult rá a papír... re: 100% közkéz

ebből is látszik, hogy senki nem hisz már nekik, nagyon nehezen fog menni a bizalom helyreállítása... ha egyáltalán menni fog...

#677884 Zotya32 Előzmény: #677874

tessék 110k... fogadjunk megint vmi nyomi hatit kötöttek... 25-re is fognak, már bent áll a "nagy vevő"...

#677874 Trisz Előzmény: #677863

Ilyenkor a csajok nagyon karmolhatnak! Amikor ilyen durcás simogatásra váró fazon vagy. :)

(Bejön? :D)

Ex-nek miben van, volt igaza? Valamiről nagyon lemaradtam. :)

Pont ők azok, akik mindent azonnal "átlátnak". Nyomják is kisujjból. Csőd és társaik. :)

Induljunk el a kályhától. 30-on tőkeemelés. Most kicsit alámerültek. Be van frankózva a tőkeemelés. Az előadás majd később indul. Ha rosszra sikeredne, akkor is majd a végén értékeljünk. :)

#677863 Zotya32 Előzmény: #677858

azt azért látom, miközben próbálok optimista lenni, hogy rohadtul semmi nem változott se itt, se máshol.. sunnyogás megy még mindig... a keg-ben is... apróság, de illet volna vmi jó szót írni a lemondási hír mellé, ami tartja a bizalmat a cégben. Most megint Ex-nek van igaza ott... kinek volt ez így jó?

itt is, mi a jó büdös franc tart 6 hónapig az új részvények bevezetése körül? miért nem adták be az összevont tájékoztatót?? ez a vezetés hibája, az ő dolguk lenne... nem tegnap találták ki ezt a hatalmas cégösszevonást...

#677858 Trisz Előzmény: #677853

Zotya!

Aludj rá 1-et. :)

Azért elő szokott veled fordulni olyan is, hogy a hangulatod cserben hagy!? :)

#677853 Zotya32 Előzmény: #677834

tudom mit akartál írni, amikor kijött a hír, egyből ezt írtam, hogy mutyi már megint...

de lehetne másra is használni ezt a kft-t. de mint látjuk a Sólyom példáján (és lassan a keg-én is) , itt ebben az országban soha semmi nem működik, és nem is fog már működni tisztességesen...

#677831 Zotya32 Előzmény: #677733

nem tudom mi a cél ezzel...

A lényeg, hogy egy eddig "alvó" kft-t felosztottak úgy, hogy a felének egyik része a wamsler (ami most lényegében az opimus-é) másik részét a http://www.agyag-asvany.hu/ kft, és egy kisebbik részt pedig a wamsler-es néni kapott. Tevékenységük meg: Wamsler SE tevékenységéhez kapcsolódóan tűzálló termékek gyártása és forgalmazása.

az újonnan bevont kft:

"Üdvözlöm, Somogyi János vagyok az Agyag- Ásvány Kft ügyvezetője. Főtermékünk a fazekas agyag valamint egyedi fejlesztésű kemence agyag, kerti kemence építéséhez. Kínálatunk ennél jóval szélesebb, termék palettánkat folyamatosan bővítjük, hogy a legmegfelelőbb agyag masszákat és keverékeket tudjuk partnereinknek kínálni."

No, akkor mi szükség is volt erre? Netán ezt a kis kft-t akarják vhogy felfuttatni, közösen összedolgozni a wamslerral? nem tudom, majd idővel kiderül, aztán nehogy úgy járjunk mint anno a phyl-pharma zrt-vel, amit közösen alapítottak az alpha-vettel, aztán 2 év alatt mindent átmentettek oda....

#677733 Mr_insider Előzmény: #677578

hát ezt az opimát csak simán eladták 3 db-ban és kész...ha jól néztem ez a cég sosem kavart nagy vizet a holding életében...na meg hát végtére is nem olyan rosszak ezek a számok..ha meg bekerülnek az új cégek is...elég jó lesz...

#677578 Zotya32 Előzmény: #677577

még írtam ezt; most még biztos nem lesz vissza a feladónak, csak később nehogy beszervezzenek még ide vmit, végülis egy wamsleres veszi át ennek a cégnek a vezetését.

#677577 akpo7 Előzmény: #677095

Én túl becsületes gyerek vagyok, de értek a pénzügyhöz.

Elmagyaráznád nekem röviden, hogy ebből a transzferből miért ezt kell leszűrni???

Jelentés

#677575 akpo7

Továbbra sem tudom, mi lesz ebből a történetből, de sztem a jelentésben vannak pozitív üzenetek a beapportált cégekről és a meglévőkről is. Ha nem lopni akarnak, akkor ki fog ez kupálódni, de még időt kell adni ahhoz, hogy a rv. árfolyamában is meglátsszon vmi.

#677514 Zotya32 Előzmény: #677504

A háztartási tüzeléstechnikai termékeknél az értékesítés éven belüli eloszlása, szezonalitása igen erős, a szeptember és január közötti időszakban történik meg az éves értékesítések kb. 70 %-a. Az üzem működésének fontos sajátossága, hogy a termelési volumenek időben eltérnek az értékesítéstől. Gyártáskapacitási és termelésszervezési okokból a cég ’előre termel’, azaz késztermékkészleteket képez, hogy ki tudja szolgálni az év utolsó négy hónapjának megnövekedett értékesítési igényeit. Ennek megfelelően a magas készletszintek miatt az év első kilenc hónapjában a finanszírozási költségek is magasabbak az év végi időszakhoz képest. A fentieknek megfelelően az idei év III. negyedévének adózás előtti eredménye (688,5 M Ft) is jóval kedvezőbb, mint az előző negyedévé, tekintettel arra, hogy az értékesítés kedvező mértékben elindult.

A Wamsler-csoport cash-termelő pozíciója is jelentősen javult, a 2013. III. negyedévi EBITDA érték meghaladta a 680 M Ft-ot. A szezonalitás hatásait figyelembe véve is jelentős javulás látható, hiszen az idei III. negyedévi adózás előtti eredmény 100 M Ft-tal több, mint a 2012. III. negyedévi érték.

#677504 Zotya32 Előzmény: #677310

http://bet.hu/newkibdata/115855332/OPIMUS_2013N3_Jelentes.pdf

A Vállalatcsoport negyedéves tevékenysége leginkább az EBITDA mutató kedvező alakulásában nyilvánul meg. Az előző időszakok negatív értékeivel szemben a beszámolási időszakban a mutató 81,8 M Ft, mely igen kedvező az azonos értékcsökkenési leírás mellett. Ez majd 150 M Ft emelkedést jelent a 2013 Q2 időszakhoz képest. A Társaság EBITDA mutatója a háromnegyedévet figyelembe véve is a jelentős, 326%-os emelkedést mutat az előző évi bázisadathoz képest.

#677310 Zotya32 Előzmény: #677298

ja, meg azt nem értem, a mátrafűtő minek szerepel még a honlapon, a cégek közt, ha már eladták?