Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#676692 rbbj11 Előzmény: #676370

Istenem, h. mennyire nem megy nekem mostanában jol az amcsi piac...fannie mae-t megérte volna még tegnapi záróban is venni, és lecserélni aeo-t....ugy veszik, mint vmi kiakasztós bet-es harmadrangú papírt...

#675965 Hathor Előzmény: #675964

értem. Rendben. Nem nézegettem a portfoliodat, mert engem Bét erdekel, az meg nálad nincs. Sok sikert!

#675964 rbbj11 Előzmény: #675962

nem, dehogyis, az itt ajánlott papírok alapvetően elég hosszú távra javasoltak (de olvasd el a blog bevezető leírását), KEG-nek itt semmi helye, nem is lesz sose.

#675959 rbbj11 Előzmény: #675918

ezt a szzzzzzzzzzzzzzzzzzzzíbváááááááááááástttttttttt

fejemet falba verem GES miatt....hogy a mi a fenééérét nem ezt vettem ma CALL helyett???????? vagy legalább miért nem vettem gyj előtt CALL-ból??? Franc franc

Ha záróra is így marad, márpedig nagyon úgy tűnik, akkor grrrrrrrrrrrrrrrrr

#675918 rbbj11 Előzmény: #674909

mostanában rövid távú üzletekben amit bénázok...szétvet az ideg...

GES stopját túl szűkre raktam, gyakorlatilag nullában elment, most meg mint állat tépik.

CALL-t visszavettem a jó gyj láttán, az meg azóta egy óra alatt hatlmasat esett, miután 13.1-en belevettem. A jó k. életbe már

#674909 rbbj11 Előzmény: #674860

erre is valaszoltam mar basszus....legalabb vedd a faradtsagot, hogy elolvasd, amikor valaszolnak neked.

144 2013.11.07 09:37 rbbj11 (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @wnprt

....

Richter engem szintén nem érdekel, mert Egist sokkal jobbnak tartottam, ha már magyar rv, és azzal sokat is kerestem. Egis után Richter teljesen érdektelen nekem.

#674908 rbbj11 Előzmény: #674880

otp topic...

legelöször meg kene tanulnod hasznalni a forumot...

http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/19/OTP-reszveny

110092 2013.11.08 18:11 Ibiza (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @wnprt

semmilyen terved vagy szinted nincs ezért soha nem fogsz keresni..mondjuk cserébe veszteni sem..

Ha egy meglévő infóra kezdesz gondolkodni akkor már tömve vagy..a daytraderek által..

általában nem értem a kérdéseidet..miért másoktól várod megmondják neked a tutit..akik tudják nem fórumokon írogatnak..az önjelölt zseniktől mágusoktól meg az Isten mentsen..marad a saját út..mindenkinek más a konfliktustűrő képessége..anyagi lehetősége..van akinek 1milka veszteség meg sem kottyan mert másnap visszakeresi..van akinek az a padló.

pl ha ma veszel 4480on..célár 4720..a védő stop 4380on.. ez egy terv.. buktád nettó 100forint a nyereséged bruttó 240 Ft..akkor eldöntöd..eladod vagy a nyereséged egy részét kockára teszed és csak stopot raksz alá 680ra (amit valószínűleg elvesznek tőled) vagy eladod 720on..és ha korrigál 660on visszaveszed..akkor saját részvényes DTshort....vagy eladod felét harmadát..negyedét..

de cifrázhatod..veszel mellé Bux 1312őt vagy shortolod..mint kaszinóban..pirosra is teszel nem csak a piros 12-re..

ezt senki nem fogja helyetted kitalálni neked..meg ettől szép..ha ezt átengeded olyan mintha azt mondanád a gyönyörű nőt helyetted tegye rendbe valaki..

#674880 wnprt Előzmény: #674865

Tehát akkor hogy működik, hol mondták el, belinkelnéd, mert nem olvastam?

#674873 wnprt Előzmény: #674865

Shortoljuk együtt, jól kell időzíteni. Bár nem tudom, pl a k&h alapkezelő szokott-e shortolni, mert általában ezek megveszik és tartják, most attól nőne a befjegyek árfolyama h shortolnak, ezek nem hedge fundok.

#674865 Janicroft Előzmény: #674860

Már többször elmondták, ez nem így működik. Ha azt mondom igen, érdemes venni akkor veszel? Ha azt mondom nem rédemes venni akkor nem veszel? Egyébként érdemes venni és igen, kell attól tartani hogy az alapkezelők shortolják hogy aztán olcsón megvegyék. Erre most mit lépsz?

#674860 wnprt Előzmény: #674853

Richtert ezen a szinten még érdemes lehet venni, kell attól tartani h az alapkezelők shortolhatják, h aztán olcsón megvegyék?