inkább fúrogatnának a sporttámogatás helyett. a q3 meg teljesen átláthatatlan, ember nincs aki érti, hogy hol mire mennyi pénz megy el.
inkább fúrogatnának a sporttámogatás helyett. a q3 meg teljesen átláthatatlan, ember nincs aki érti, hogy hol mire mennyi pénz megy el.
Na akkor még is csak jól hallottam tegnap este a hírt,mert a pf-en is leírta akos53!
fizikailag fájt :)
Ja és most már tudom mitől esett a papír árfolyama:A Pannergy vízilabda csapata shortban úszik!:)))
pedig a sportban van a kitörési lehetőség :))
Kapcsolgattam a tv-t ide oda és kb, öt perce volt egy érdekes interjú Miskolc alpolgármesterével a japán Takata gyár oda településével kapcsolatban,a lényeg azt mondta,hogy az ipari parkba települő Takata illetve más cégek energia igényét is" geotermiális energiával" akarják megoldani!Mert a lehetőségek megvannak,illetve így zöld energiát tudnának hasznosítani!
Veretlenül a Pannergy-MVLC vezeti a vízilabda OB1/B bajnokságot!Végre valami jó hír!:)
leírások miatt ez nem meglepő
A konszolidált első háromnegyed éves nettó eredmény 587 millió forint veszteség,
:D
http://bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/115834385.html
306 ft... szép.. hogy rohadjanak meg, amiért a tőzsdejáték alatt meg sem mozdult, illetve csak lefelé ment ez a szutyok... tuti emiatt volt... :)
Beveszlek a cégbe!Szóval ezért állt itt az árfolyam!:)
Legyen így.
Cibáljanak csak mindent fel.
Ideje..
Bluek már régóta uncsik.
Főleg, amikor ezekben a kicsikben 15-20%ok vannak fel-le pillanatok alatt.
Fundás maradjon meg bundásnak.
igen.. de ezt már a játék alatt is megmondtam... figyeld meg ezt ma megcibálják...
Lejárt a tőzsdejátékon a Panny longod most már mehet fel? ,-)
Minden kicsi megy fel. Funda bundások meg le.
Nem baj, fundásat kell venni! ,-)