http://index.hu/gazdasag/allas/2013/11/11/munkat_azt_ne_tolunk_varjon/
sok boldog születésnapot és mielőbbi munkát, hogy az utóbbit ne kelljen számolnod
ma déli 12-kor lesz 48 éve, hogy megláttam a napvilágot...a héten vasárnap du. 2kor lesz 11 hónapja, hogy munkanélküli vagyok...
szerintem br 100 csak a koordinátoroknak jár, akik nem közmunkások...a szellemi közmunkásnak ugyanúgy max kb. br 70 jár, mint a hólapátoló, árokásó közmunkásnak
Most mért mondasz ilyeneket. A lelkét kiteszi szerencsétlen, hogy mindenkinek jobb legyen. Látod -látod rád is gondolt. Közmunka alulképzett diplomásoknak.De 40 órás továbbképzéssel máris alkalmas lehetsz archiválásra, vagy adatbázis kezelésre. Olyan tudás birtokosa lehetsz, mellyel megállod a helyed később a munkaerőpiacon is.
Megfogja kicsi kezed és visszavezet a munka világába bruttó 100-ért. Kicsit be is fátyolosodott a látásom a meghatottságtól. Csak ülök itt csendben szipogva és hálát adok a jóistennek, hogy megteremtette nekünk ezt a codálatosz embert.
http://www.profession.hu/cikk/20131107/ezt-kinaljak-a-diplomas-kozmunkasoknak/3588
hát az még nincs itt, viszont amikor csak lehet,igyekszem a napot nem realizált veszteséggel zárni...ma sajnos kellett otp-ket veszteséggel eladnom, és ezért igyekeztem abból eladni, amiből több nyereség jön be, mint az otp vesztesége....lehet, hogy fura gondolkodás, de az én lelkemnek így jobb....akkor legalább úgy érzem nem ültem hiába egész nap a gép előtt....ezenkívül jobb nekem a sűrű fillér, mint a ritka ft...ezért igyekszem kis és közepes nyerőket is realizálni...
az jó lesz sztem egy ideig, mert épp ideje, h. igazi korit csináljon már rába
sztem korai volt még eladnod, kicsit több türelem kell neked ;) Hol van még a 2000 ft-os spread emasztol??
tegnap záróban vett pár db elmü 7% pluszban eladva....23 óra 20 perc telt el a vétel óta....kárpótol a geczy otp-ért
az országnsk két győzikéje van: az esti, gáspár győzike csak primitív, és lehet rajta röhögni...a napközbeni, felcsuti orsós győzike...rajta nem lehet nevetni, csak az ember kínjában
phasztolcsy nem változott: egy igazi xarházy xarkeverő....
sajnos ez a tőzsdepszihológia . Ha nem mersz nem is nyersz. (Hozam-kockázat alapelv)
Persze tudom az emberek 95% -a genetikailag úgy van kódolva, hogy a nehezen összekuporgatott pénzét nem kockáztatja vs gazdagoknak meg könnyű rizikósabb dolgokba belemenni, mert jut is marad is.
Hát ilyen szakma ez a popszakma XD
sajnos csak kis mértékben, mert a korábbi összegeknek csak a töredékét merem kockáztatni
ne olvass rossz híreket....csak jókat. Nem látom, h. jó hatással lennének rád a rossz hírek...
Tartalékaid nőnek a tőzsdei nyereségek révén, nem?
sztem 18 körül el fogod tudni adni mind hamarosan, de lehet, még drágábban is. Nehéz vele profitvédőzni, mert illikvid, még én sem döntöttem el, hogy limites eladással vagy piacin szálllok e majd ki
értem, akkor szép is volt, grat. De már egy ideje rábát adogatsz el, van még? Mennyi, honnan?
ez is durva:
http://www.portfolio.hu/gazdasag/meglepo_szamok_nemetorszagbol.5.191379.html
sajnos ha így folytatódnak a dolgok, akkor a tartalékaink előbb-utóbb elfogynak, de hitelt akkor se....csoda, hogy ezeknek az embereknek még van kedvük élni