akkor indulhat a rally.
Na végre.. Most hallottam, hogy papírforma szerint Ricsi be-Matáv ki.
Geneva, November 07, 2013
MSCI GLOBAL STANDARD INDICES
The following are changes in constituents for the MSCI Global Standard Indices
which will take place as of the close of November 26, 2013.
MSCI HUNGARY INDEX
Additions
RICHTER GEDEON
Hánykor lesz ma a döntés az MSCI-ről ? -ha esetleg tudja valaki...
Szerintetek van még benne erő? Ha van akkor még meddig, mert szépen építi a bázisokat ki, de kicsit elbizonytalanodtam ma pár pesszimista ember hozászólását látva más fórumokon.
Emlékszem, micsoda szenvedés ment 36000-37000 körül. Tizedelték, kicsit még szenvedett, majd jött az MSCI pletyi és megindult, most meg halomra tömik a kedves kuncsaftokat, miközben alapvetően nem sok minden változott a cég háza táján.
elkezd tetszeni, ha pánikszerűen nem húzzák vissza 200ra v. fölé
sok érdekes dolog van...bár én más jelzőt használnék inkább....én apránként veszegetem, hátha végre emelkedik...
Az is egy megközelítés h nem ér 30%-al többet a cég, azonban a 3500-as szinteken elég alulértékelt volt. Az ár gyakran nem egyenlő az értékkel.
akkor jól van :)
Továbbá az is érdekes, h ilyen sokan mért adják el ezen a szinten, mikor tegnap még 4300 körül mozgott. A cég kilátásai miatt érhet többet 30%-al, tehát elsősorban a jövedelemtermelő képesség miatt.
igen, gondolom az neked is logikus, hogy a cég nem ér többet 30 százalékkal félév alatt...
Érdemesebb holnap dönteni a vételről? Továbbá ezt h érted h pár 100-al lejjebb visszavehetik, miért esne vissza 4100-re, a kisebb MSCI súly miatt, inkább arra számítsunk h 4200 körül az alapkezelők megveszik?
Elnézést h a kérdéseimért, csak elég bizonytalan vagyok, mivel esik annak ellenére h bekerül az MSCI-ba?
Külföldieket kitömik a magyarok, ezt úgy érted h eladják nekik?