Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: nincs cím

#670920 Euroman Előzmény: #670919

volt kollégám apja oda valósi, kollégám ott gyerekeskedett...durva dolgokat mesélt a falu életéről...

#670919 Euroman Előzmény: #670911

mindkettő biztosító volt, eléggé különböző volt az interjú...mindkét helyen elérhető többszázezres, milliós fizetésekről meséltek, de persze, csak ha ügyes vagy...ha nem, akkor csak költséged van, mert fix fizetés semmi, vállalkozóként, viszont ugyanúgy 8-4-ig be kell járnod a biztosítóba....az egyik helyen 5 falut kaptam volna, amelyek elég szegények az itteni átlaghoz képest, az egyik pedig kifejezetten roma túlsúlyos...

#670914 Euroman Előzmény: #670911

jah, 2 biztosító, szeptemberben...egyéni vállalkozóként kellett volna, rossz kondíciókkal...lasszóval sem találnak.

e-star illetve nutex bej…

#670908 Euroman

e-star illetve nutex bejelentések stílusában: ezennel "ünnepélyesen" tisztelettel bejelentem, hogy az utolsó még élő álláspályázatomra is ebben a pillanatban megérkezett az elutasító válasz...archiváltam...eredmény: kb. 70 pályázat, 2 interjú, 0 állás...

#670894 Euroman Előzmény: #670891

apámnak volt egy komoly juttatása, amit az egyetemi tanács nyugdíjazása után 5 évvel egyhangúlag megszavazott neki...mikor megítélték, az adományozó okirat szerint élete végéig szólt....2010 végén egy tollvonással elvették...egy akkor 77 éves, többszörösen beteg embernek pótolhatatlan

#670891 Euroman Előzmény: #670889

modom, hogy tettünk az ügyek érdekében...a betegséget sikerült úgy-ahoy kordában tartani, megvan, állapotlett belőle....a bírósági ügyeket jogerősen elvesztettük, ezért az elvett anyagi juttatásokat már soha többet nem kapjuk...akkor mégis mit és hogy küzdjek? 80 éves beteg szüleim mégis hogyan küzdjenek?

#670889 Rozsdáskilincs Előzmény: #670887

Euroman vannak nehéz időszakok az életben, ha bezárkózunk a problémák elől attól csak még nehezebb lesz. Küzdeni kell ez adja a napi élet értelmét, ez hozza a változás az önbecsülést a megbecsülést az önbizalmat.

sajnos az csak az egyik …

#670887 Euroman

sajnos az csak az egyik dolog, hogy nincs munkám, de az élet más dolgaiban sem vagyok egy ideje sikeres....korábban egész egészen elfogadható, átlagos életem volt, napi rutinokkal, kiszámítható jövővel...ehhez képest semmi kirívóan rosszat nem követtem el, és mégis szinte minden elromlott nálam és a családomnál is: betegségek, munkanélküliség, jelentős, tartós és évek óta (2010-től) jelentős anyagi visszaesés....rohantunk minden ügyben, pereskedtünk, tettünk az ügy érdekében, semmit nem értünk el

#670886 Rozsdáskilincs Előzmény: #670880

No igen szépen rátelepszenek az ünnepeinkre. De a helyzet hogy ezek jó alkalmak a tömegek elérésére, De akkor se tetszik hogy lassacskán politikai gyűléssé alakul az ősök üzenete. Nem tudom ketté lehet e választani ezt a dolgot az ünnepeink alapjai is akkori kőkemény politikai események szüleménye. Attól tartok így végig gondolva a politika kihagyhatatlan az emlékezésből.

kormány és ellenzéki meg…

#670880 Euroman

kormány és ellenzéki megszólaláshoz is csak ürügy volt a dátum...üres kampánybeszéd volt mind....van amelyik hidegen hagy, van amelyik felháborít, pozitív hatása a sorsomra egyiknek sincs

mit is kellene észrevenn…

#670879 Euroman

mit is kellene észrevenni? hogy greenspan szerint 23 % emelkedés után még mindig minden olcsó, miközben az előző válság egyik okozója ő volt? vajon kinek a fizetett embere? vagy azt, hogy életemből mennyi időt, fáradságot és a szüleim mennyi pénzt fektettek a képzésembe, amit teljes családunknak, nemcsak nekem, hatalmas valagbarúgásokkal köszönt meg a jelenlegi országvezetés...3, azaz három percet szántam a tegnapi híradóban mutatottak megtekintésére, de az is bőven sok volt...a führer megint a topon volt...

#670878 Euroman Előzmény: #670849

igen. miért is kellene megváltozni? köpönyegforgatóból van éppen elég...amúgy miért vagyunk vakok?

#670849 Hathor Előzmény: #670652

Az emberek képtelenek megváltozni Margaretta drága!

Nem hittél nekem..

Vakok vagytok..

Most írta:

"de jó, hogy egész nap nem kapcsoltam be a gépet....a teves szentségit ennek a qrva huf-nak."

na holnap megint cöfös r…

#670682 Euroman

na holnap megint cöfös röfögés, meg mekegés a Hősök terén...

#670652 Margaretta Előzmény: #670647

Nahát, szép kis hála:)

Kéretlenül is melletted szóltam, te meg ezt írod:)

Löhögjél (mondta a kétéves kisfiam, mikor mérges voltam), te is löhögjél

na primitiv phasz, orruk…

#670647 Euroman

na primitiv phasz, orrukig sem látó usa hol elégül már ki a semmire való emelkedéssel??