Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannergy fórum

Re: nincs cím

#674289 Kiss Zoltán Előzmény: #673945

Mi most már egy másik versenyen vagyunk rajta diákjaimmal!Tegnap előtt Tesla Motors(-22%) vételére biztattam őket,ja meg,hogy ne vegyenek Commerzbank(+12%) papírokat!De szerencsére nem hallgattak rám,mondták is ma,neken alakítsak egy bróker tanácsadó céget "Hallgasd meg a tanácsom,és lépj ellenkezőleg" néven!:)

#673945 Zotya32 Előzmény: #672438

jövő héten ez is beindul, ugyanis ma véget ér a tőzsdejáték... e kettő szorosan összefügg. :))

#672438 Kiss Zoltán Előzmény: #672435

Hát ez is valami,akkor majd az egyenleg közlő helyett a bajnoki tabellát fogom nézegetni,hátha az feldob!:)

#672435 Zotya32 Előzmény: #671959

erre már lesz pénz...

http://www.waterpolo.hu/hir/962/uj-neven-a-miskolci-vizilabdacsapat

"A Miskolci VLC a Miskolci Geotermia Zrt.-vel, a PannErgy Cégcsoport tagjával kötött megállapodást, és ezáltal PannErgy-MVLC néven szerepel ezt követően az ob I/B-s bajnokságban.

Binder Szabolcs, a csapat játékos-edzője és a helyi utánpótlásért is felelős szakvezető épp a minap beszélt a waterpolo.hu-nak a város és a klub terveiről.

A céggel kötött megállapodást a bajnokság végén értékelik, és kölcsönös megelégedés után meg is hosszabbíthatják azt a felek. Hogy mekkora az anyagi támogatás mértéke, nem tudni, de sajtóhírek szerint a város által 2013-ban biztosított 12 millió forint többszöröse."

#671959 Turkoglu Előzmény: #671942

Én is így látom, még az idő kérdéses, de tuti a jövő évi választások előtt beindul...

KBC ügyben meg teljesen igazad van ,úgyhogy lehet közel már az időpont is...

#671942 Zotya32 Előzmény: #671940

kaptak pár milliárdot, meg sem mozdult az árfolyam; miért esne még tovább??

ez lesz a következő az elmű , rába meg a danubius után... ebben lehet még story, ha nem is állami felvásárlás.

/meg az opimus, ha kijönnek a számok, amiket odaát írtam :))) /

#671937 Zotya32 Előzmény: #670731

kbc:

ledumálnak, tehát hamarosan indul.. :))

"PannErgy

(-) Tartásra csökkentette a PannErgy részvényekre vonatkozó ajánlását fundamentális elemzőnk. Ennek hátterében a miskolci projekt lassabb felfutása áll, ugyanis annak teljes kapacitáson való működéséhez még több időre van szükség, mint ahogyan arra korábban lehetett számítani. Jelenleg úgy kalkulálunk, hogy a miskolci projekt alapszcenárióban 245-270 forintot jelenthet a részvények értékében.

(=) A soron következő győri projekttel kapcsolatban még nem látni biztosat, és bár a korábban elnyert vissza nem térítendő támogatásokból 2 milliárd forint is felhasználható, a teljes finanszírozás még nem biztosított. Az EIB-nél már korábban kaptak egy 110 millió eurós hitelkeretet, de abból még nem tudott lehívni a társaság, ezért a beruházás hosszú távú finanszírozásával kapcsolatban egyelőre kétségeink vannak."

érdekes, kinyit 281en, m…

#670705 Koffein

érdekes, kinyit 281en, majd bezár 292ön... talán készül itten valami?

#670648 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #670641

"Tavaly(vagy az előtt) az első hét elején sikerült a top10-ben lennem pár napig. :) "

Az első het eleje nem is tarthatott sokkal tovább :-)

#670641 Fornit Előzmény: #670512

Megint van? Francba, kihagytam az idén.... Tavaly(vagy az előtt) az első hét elején sikerült a top10-ben lennem pár napig. :)

#670563 Kiss Zoltán Előzmény: #670512

Te is benne vagy!Múlt kedden a lehető legjobb idő pontban EBgoldtl25-öt vettem,sajna eladtam,pedig,ha tartom most négy millióval mindenki a hátamat nézné!Ja és persze,helyette-mivel nem figyeltem-kiütött moltl05 vettem,így az ötödik helyről néhány másodperc alatt a 900 valahanyadik lettem!:( Nem baj,így legalább olyan mint élőben!:)

#670549 Turkoglu Előzmény: #670516

Egy biztos, valami sötét (politikai)hatalmi harc van a háttérben... Venni már senki sem meri...

#670516 Zotya32 Előzmény: #670513

az első: 3 019 040 Liph

vszínű hogy nem részvénnyel üzletel, hanem vmi centivel vagy külföldi papírral

850. vagyok most -43.000 ft az eredmény

#670513 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #670512

Nem biztos, hogy rosszul döntöttél... bár nekem egy darab sincs, de úgy érzem szárnyalni fog...de ez csak egy női megérzés féle...

Ja, de csak úgy 250-ről! :-)

#670512 Zotya32 Előzmény: #669836

amúgy a bét tőzsdejátékban minden pénzt panny-ra költöttem 295-nél... :)))

azóta esik...