Lehet megtelt a d.boxod, asszem 2gb mehet. Bendegúz mappáját helyezd át egy másik mappába a dropboxról a gépedre, aztán töröljed a dropb-ról. Nekem így bejöttek bazsy képei.
Lehet megtelt a d.boxod, asszem 2gb mehet. Bendegúz mappáját helyezd át egy másik mappába a dropboxról a gépedre, aztán töröljed a dropb-ról. Nekem így bejöttek bazsy képei.
Bazsy!
Nekem azt írja, h üres a 2013-as mappám!!! A 2011-12-t megnyitja, de a mostani "is empty"!!!! :(((
1- sajna lemaradtál az első bevetődésről ezek szerint
2- mert állatok :)))
Ja, persze.. :-)
Megnézve a videókat, két kérdés felmerült bennem. Az első ugrós video úgy kezdődik, h Blöff mászik ki a vízből. Mit keresett ott az úszás előtt? Ill miért mentek még egy kört, mikor először már átúszták?
Király! Átjöttek :)))
(Azért az még az úton volt bőven..) :)
a letöltésre igen :-)))
a vizuális élmények után sztem még jövök :-)
Megvan köszi,a videókat inkább nem nézem munkahelyen,mert sztem nem csak én röhögnék! :D
Azért így is találtam 1-2 képet ami új élményekkel tölt el,Bence elég jól döntötte a széket tócsnisütés előtt! :D
Na fenn van minden, meghívók elmentek. Kérem majd kommentelni.. :-)
pedig neked is elküldtem. esetleg a szpem mappában nézd meg, hátha oda került. elküldtem magamnak is gmail-re, nálam kiválóan működött. ma dolgozom, este kollégákkal piálunk, holnap tudok csak újabb címeket felvenni.
Ebben a percben sikeresen felkerült a dropboxra. Ha gond van a letöltéssel, szóljatok!
Kawa, Fornit, Csoki, Keri már kaptak linket a könyvtárhoz, kb 1 óra múlva töltődik fel a teljes pakk. 2,1 GB lett :) Aki kéri még a linket, írjon privátban email címet!
Slambuckirály nem volt köztük? :D
tudásbázis :D