http://www.munkaszitu.hu/article/csokkent_a_munkanelkuliseg_gyor-moson-sopron_megyeben
"Nekem 2 feleségem volt. Mindkettő megszopatott."
Hááát, nagyon unorthodox módon űzöd Te ezt a "házasélet" félét, általában fordítva szokott működni a dolog... továbbra is azt mondom, inkább kutya.
Én csak addig olvastam el, h "munka", s máris kilőttem! :-)
ahha:) nem rossz...én akartamvolna oda is regisztrálni, de nem engedett...
ez mi volt, hogy reggel a munkaszitu jött be a stocky helyén?
"Nekem 2 feleségem volt. Mindkettő megszopatott."
Legközelebb házasság előtt nézd meg mi van a lábuk között :))
ha az a szivatás, h. 2. nem hagyott el, akkor miért élsz még vele? :OO
Jó nekik..........
Nekem 2 feleségem volt. Mindkettő megszopatott. Az első elhagyott, a második meg nem.
Ami szintén k drága???
Ez csakis a véletlen műve lehet, nem létezik, hogy a királyi pereputttttyyyy, visszaélne a hatalmával....
Én se, s nem is tervezem. De van az a hozomány.. :-)
én nem tudom:) én még nem házasodtam:) bár a szüleim 54 éve boldog házasok
Minek kell esküvői kép?
Meg esküvő?
Csodás.... (szomorú)
Remélem az én telkem soha nem tetszik meg az egyik Döbrögi pereputttyyynak sem.
"gyönyörű"....
ez milyen hülyeség, mg. gép mellett pózolni...én is ismerek egy ismerős párt, akik nemcsak qrva drága - saját - autó és moto mellett pózoltak az esküvői fényképezkedésen, hanem traktor mellett is....
" Orbán Viktor vejének a testvére, Tiborcz Eszter 157 hektár szántót nyert el az állami földbérletpályázaton Csabdi-Tükörpusztán, amelybe beékelődött egy 1,6 hektáros, hét magántulajdonos birtokában lévő erdős terület, amelynek fáit kivágták. A Népszabadság újságírója szerint ugyanaz a traktor dolgozott a helyszínen, amelyen később Tiborcz István és Orbán Ráhel pózolt egy magazinnak esküvőjük alkalmából. A traktor a férj többségi tulajdonában lévő gazdasági vállalkozás, az ES Hungary Kft. birtokában van. Az erdőtulajdonosok ráadásul nem is tudtak az irtásról, 50-100 köbméter fa tűnt el.
A kiirtott erdőterületre az abban részt sem vevő tulajdonosoknak az akácállományra vonatkozólag visszatelepítési kötelezettséget írt elő a napokban a Pest Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága. A lap úgy véli, hogy a nem tehetős emberekre kiszabott újratelepítési kötelezettség a terület áron aluli eladásához csinálhat kedvet, és úgy tudják, hogy Tiborczék a februári cikk megjelenése után már felkeresték a tulajdonosokat, és nevetséges összegű vételi ajánlatot tettek nekik."