Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Erdőbénye

Re: fd

#670459 Fornit Előzmény: #670458

Hát a kilátóra tett uazkiránduláson készültekről el is hiszem :))) Ott tényleg készült egy pár, csak azt nem értem hogyan kapaszkodtál 1 kézzel :)

#670458 Bendeguz Előzmény: #670457

Beszarás jók lettek a videók! Rögtön az elején amikor Herci kidől az UAZból és a karbonszálakról magyaráz :D EPIC!

#670457 Bendeguz Előzmény: #670454

Van csaknem 200 kép és 20 videó, ma nem fogom tudni megosztani... Holnap sörözni megyek, szóval ha ma nem fér bele, akkor szerdán!

#670454 Bendeguz Előzmény: #670438

Az nem úgy volt. A bortól sok lett a savam és ezért mentem oda hozzájuk haverkodni. Közben megláttam, hogy ott van még 3 kiló csirkemell érintetlenül, tarháltam gyorsan egy 30 dekás szeletet, egy vastag szelet kenyeret, meg egy marék édes csalamádét. Ilyen finom szendvicset már régen ettem! :) Löblöff meg tőlem tarhálta el :D

#670438 kerikoma Előzmény: #670435

Azt hitték vadászok vagyunk, de nagyot tévedtek. Asszem Waszi oda is ment hozzájuk, valami kaját le is rájmolt tőlük:)

Lehet ők is tőzsdések voltak és ugyanúgy volt diavetitőjük, mint nekünk:D

#670435 KawaBazsy Előzmény: #670425

Az a kép megvan, amikor felmegyünk Rókabércre Béla szakadt Ducatojával, recsegve bömböl benne vmi rockzene, beáll a parkoló közepébe vmi kocsi mögé, majd vihogva-gajdolva kiugrálunk 8-an..? Az épp ott csapatépítő közönség csak nézett.. :-)

#670425 kerikoma Előzmény: #670401

Pálinkát kért a szemét... Lehet venni a pultnál... Hát rácseszett, mert nem kapott:) Pedig Béla nagyon akart maradni a kis szőkeség miatt szerintem. Inkognítóba vissza is ment:)

#670401 Fornit Előzmény: #670381

Végre eszembe jutott, ahogy visszatért az emlékezetem., hogy történt. Fent űltünk a körasztalnál, amikor megjött az erdész és a sameszai, ezúttal terepruha helyett bőrszerkóban. Majd Bendegúz odament elnézést kérni a korábbi incidensért:

- ....és meghívnánk egy vörösborra.

- Nem. Tudod mit, inkább egy kis TANGÓ!

#670381 KawaBazsy Előzmény: #670307

Mekkora duma.. csak az elején fáj, bébi! :-)

Itthon felejtettem a képeket, úgyhogy holnap tolom fel dropboxra. Kéretik türelemmel lenni.. :-)

#670307 Bendeguz Előzmény: #670298

Belenéztem a videókba, este feltolom dropboxba! Kérném mindenkit, aki részt vett, hogy írjon privát üzenetet és adja meg az email címét. Ha nem titok, valós nevet is írjatok és facebook-on felvesszük egymást. Bocsánat, de nem tudom mindenkiét :)

A seggem még mindig ****ra fáj! szerintem ti agyba főbe vertetek amíg kimerülten aludtam :D

fd

#670298 Waszeitung

Köszönöm mkinek a lehetőséget hogy ott lehettem és jót ehettem ihattam,uazozhattam,piszkos finom borokat kóstolhattam,Bélának köszönhetően 2012 sört fogyaszthattam,és külön köszönetet Bendegúznak a tócsniért melyért vérét adta,bár benn volt a házban a teljesen automata tócsnikészítő gép kihasználatlanul! :D

Keri köszönjük előre is a felajánlást,én már várom,bár nem tudom hogy fogom magam érezni ha nem kell több száz km-t utaznom egy talira! :D

Srácok köszönöm az élmén…

#670252 Lebleuf

Srácok köszönöm az élményeket! :-)) örülök, hogy fűthettem a tavat. a gomba még dolgozik; ha mindannyian túléljük, egy napot adjunk hozzá az eddigiekhez, ennyivel is csökkentve az esélyeinket legközelebb! :-D Bélának és Csokinak külön köszönet a helyért, ennyi vadkannak talán túlzás az ilyen. ;-)) Keri finomak voltak a kóstólók, bármilyen színben pompázott a nedü! Jókat! Egy darabig szerinem uazzal álmodok! :-)))

Re: nincs cím

#670251 Fornit Előzmény: #670247

Majd legközelebb :))

Alternatív úton jöttünk, ilyen "Isten hozta a Bükkalján" táblát is láttunk valahol :)

#670250 kerikoma Előzmény: #670249

Ja, és nagyon fáj minden porcikám attól a kva uaztól. Pedig nekem is volt, de Béla egy állat:)))

#670249 kerikoma Előzmény: #670248

De azt mondta Béla, hogy a nagyképűnek része volt benne. Amúgy benne vagyunk a többi dologba:D

Esküszöm, ha legközelebb autót akarok venni, csak veled konzultálok:)) Nagyon vágod, le a kalappal:)

Na megyek pihizni, mert......

#670248 KawaBazsy Előzmény: #670245

Sztem nem az övék, csak vendégek voltak ott.. jövőre úgyis rábeszélem Csokit, h borkostoló + falunap is legyen, inkább vezetek. :-)