Bocsi, de Tőled nem köszöntem el, mert azt hittem még Miskolcon iszunk egy kávét, de a sofőrök külön váltak. Azért örülök, hogy találkoztunk:))
Bocsi, de Tőled nem köszöntem el, mert azt hittem még Miskolcon iszunk egy kávét, de a sofőrök külön váltak. Azért örülök, hogy találkoztunk:))
Nem tudom, miért kell ehhez motoros fóru, hisz egész 4 órás út alatt ezen győzködtünk:))
Kétütemű 250-es kell neked, hidd el:))
Amúgy a vadász serifekre, nagyon kiakadtam, Bendegúznak totál igaza volt, elnézést kért és mégis bunkók voltak, ezért nem akartom pénzt költeni a hülye panziójukba. Pedig tavaly nagyon jót csocsóztunk és biliárdoztunk ott.. Kapják be:((
Kár h már nincs meg, megmutatnád, h mit tud a tanyán. :-)
Fijjuk motoros fórumon azt mondták, h próbáljam ki a crost, h tetszik e. Úgyhogy az a köv lépés. :-)
:D
Picirigó, 31-re talán kész lesz a rosé, ha nem akkor később is biztos jártok felénk. Na anyakával megbeszéltük, és jövőre májusra tervezzük a tanyabulit. Aki most ott volt, azt tutira el kell jöjjön hozzánk, és most írjátok be a naptárba, hogy 2014 május valamelyik hétvégéje, az a kerikoma tanyájába lesz:) Tehát májusba minden hétvégét most húzzatok ki, mert összeegyeztetünk, és
egyik hétvége az jó kell legyen mindenkinek. Na, de ez még nem most lesz.
Csoki légyszi Bélának is mond meg ezt a májusi időpontot, mert nélküle nem lesz ez buli:) Majd valami csajszit szerzünk neki:))
Bazsy, ezt a gépet szerettem volna, de ár-érték arányba nézve jó lesz a terráno II is.:)
Amúgy tanulj már meg nemet mondani, téged mindenre rá lehet venni, még tán újra házasságra is.. :-)
Rohadjon meg amúgy, h csak tegnap volt ilyen hideg országosan. Itt az előbb még 18 fok volt..
http://sportgeza.hu/extremsport/2013/10/20/uszas_a_jeg_alatt/
jövőre télen megyünk.. :)
Köszönet, hogy megtiszteltetek az idén is... :)
kib@szott hideg volt ez a víz... 7 fokos volt... kétszeri fejes... mindkétszer iszapot is nyeltem... és a lábam is likas lett... no de hát Bendegúz fokhagymás reszelése egy életre élmény maradt.. emiatt tértem vissza az alvók táborából, hogy két órán keresztül 5 fokban és vaksötétben süthessem a lepcsánkát... a gombát túléltétek remélem... csak holnap fog hatni :) szép napot Nektek és várom a csodaképeket... :)
Jut eszembe, ez minden évben felmerül, de jelzem inkább most is. A bulin készült fotók NEM nyilvánosak, aki kíváncsi annak el kell jönni. Persze új húsoknak finom pijákat hozni, meg hasonló, de ez már vele jár.. Kerit meg mindig új húsnak számítjuk.. :-)
ahhhahahhaha,nem semmi buli lehetett ;)
:D
Nem unatkoztok,remélem :)
Ez lehet felfrissíti az emlékezetét:
(Bendegúz a bércen)
http://i259.photobucket.com/albums/hh288/krispos42/Screen%20captures/Blue_oyster_bar.jpg
Szívesen :)))!!!
Ha minden igaz, 31.-én megyek felétek (Szekszárd környéke), ha gondolod vihetek Waszinak és természetesen magamnak :D:D:D!!!!
Bazsy, átküldtem mailben a képeket amiket csináltam, majd csapd a többiehz.
NA, ez a bonbon dolog el ne terjedjen, mert én sem.. a csajom pl már virágot is várna tőlem, pedig olyanra sem volt példa még.. milyen elvárások.. :-)
Pécsre csütörtökön megyek, de temetés miatt, családdal, úgyhogy most nem tudok menni sajna.. jó lesz az a bor tapasztalataim szerint.. :-)
Áhoj:)
Fél négykor érkeztünk haza az asszonykámmal és kellett vele igyak egy muscat pálinkát. Hát most hősként viselkedtem, mert fel is vitt újvárosba és haza is hozott. Waszi, ez már nem gyógy pálinka volt.
Köszönet mindenkinek, örülök, hogy ismét találkoztunk. Most gyorsan kiugrasztok a tanyába, mert van egy icipici munka még!
Picirigó köszi a fuvart, Bazsi emlékeim szerint jön pár hét múlva Pécsre, majd megfűzöm, hogy jöjjön be a Merlot roséért és küldök mindenkinek belőle, hogy borversenyre merjem-e vinni:))
Császtok, még este lehet benézek.
Ui. Henci az asszony most kóstolja a bonbont és köszöni szépen. Én ilyent nem szoktam neki venni:))
Nagy köszönet a szervezőknek! Ismét szuper előadásokat hallhattunk a tőzsde világából...a projektoros előadás tetszett a legjobban :))))!
Bence! Én megnézném a helyedben, h legközelebb kivel alszom :)))!!! Az esti seggre pacsinak ez a hátulütője! A hajnali gasztro teljesítményed előtt le a kalappal...az előbb beszéltem Borbás Marcsival, jövőre ö is részt szeretne venni a rendezvényen!
Kérdés: Henci felkelt már???? :D:D:D:D
Jelentem ****ák a képek s a videók, holnap feltolom a netre, löblöfftől majd kell email cím..
Köszönet a szervezőknek, idén is kirúgtunk a hámból.. :-) Azért az nekem epic, amikor elindultok off-roadra, mentek 50 métert, majd Rigó megszólal mellettem a videón: -Nézd, már most sincsenek az úton..!" :-)
Waszit pedig ezentúl mindig meg kell szoptatni+csak ülve aludhat, akkor nem horkol (csak Keri :-)