Akkor a rókabérci meleg bandával a bulira már nem emlékszel.. :-)
Akkor a rókabérci meleg bandával a bulira már nem emlékszel.. :-)
Hiába, ha elkap egy kanos vaddisznó az erdőben, azt zúzódások nélkül nehéz megúszni :))
hú ne tudd meg, megnéztem a hátsó felemet a tükörben. ülni azért nem tudok, mert a jobb farpofámon egy tenyérni barnás-vöröses zúzódás van, a karjaimon némileg kisebbek, viszont a hátam és derekam apróbb kékekkel van tele. megint megérte offródolni :)))
:) megint derék történet lett a vége, igazi gasztroangyalok vagyunk :)
most előbb alszom egy keveset, aztán este jönnek a sztorik, ha lesz aki írjon :)
vagy a tó alján?:)
Na, mi van a pohár....mit pohár, üveg alján???
:))))
Haha :) hagyjatok nekünk is! A 3 kilós paraszt veknit megvettük, lesz mivel felszivatni a lőrét
Most telefonált Rigó, h Waszi már úgy berúgott a tablettás borból, h késni fognak.. mi lesz itt..! :-)
Nah, tolok egy abszinth-ot. Waszi tablettás italára fel kell készüljek.. :-)
Nézegetem az időjárás jelentést, h milyen melegen öltözzek, vmi miatt holnapra hidegebbet írnak, mint a többi napra..
neked tuti 6 órát mondok, hogy addigra legyél kész :)
Jó az az 1, úgyis traccspartyval kezdünk, majd kaja főzés közben a bevállalósak Uazoznak.. El ne felejtsek tartalék ceruza elemet venni a fényképezőbe, nehogy lemerüljön a csobbanás alatt.. :-)
Inkább du 1, föl is kell kelnem reggel:) Ebéd 4-5 óra körül lesz kb, ahogy szokott.