Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#669321 KawaBazsy Előzmény: #669313

Már du 1-re érjünk oda? Akkor vhol útközben kell ebédelnünk, mert nálad ugye vacsora lesz csak (meg reggeli).. Akkor én is viszem a bort is. Sör nekem nem kell, viszont van házi paradicsom lém, ha vki Bloody Maryt inna. :-)

#669313 Csokigyáros Előzmény: #669234

no... szóval borkostoló nem lesz...

érkezés 13.00. Erdőbénye házam... mindenki tudja hol van...

utána megyünk ki a tóhoz... főzés, off road, fürdés, szabad progi és persze ivás...

hozzatok:

2 kg szín marhahúst (gulyáshoz) és 1 kg füstölt csülköt... és vagy 3-4 kg kenyeret, meg vagy 30 tojást... reggelire gombást tojást csinálok... a gombát még józanul szedjük :)

pálinkám van, bort hoz kerikoma... a sörösök gondoskodjanak sörről...

zöldségeket veszek.... ha valaki nem bírná az alkoholt az vagy a patakból vedel, vagy hoz magának lónyálat... :)

a szégyellősek hozzanak fürdőgatyát, a többiek anélkül fürdenek :)

waszi a patakban alszik, a többiek a házban... :)

kérdés még???

Tudtam még szerezni egy…

#669216 KawaBazsy

Tudtam még szerezni egy üveggel apósjelölt sárgabarack páleszéből, amit Keri megdicsért, úgyhogy abból szoptatom meg Waszit alvás előtt.. meg van még itt egy üveg bor is, bár ha lesz kostoló..

#669174 Pyxis Előzmény: #668598

Szia!

Egyéb irányú elfoglaltságból kifolyólag nem tudok ismételten részt venni a találkozón.

Jó szórakozást kívánok a résztvevőknek.

Ha jól látom az időjárás…

#669139 picirigo

Ha jól látom az időjárás jó ki fog Bni veletek...a patak hőmérséklete lehet, h eléri még a 9 fokot is :D:D:D!!!

#669076 Bendeguz Előzmény: #668899

Csoki, mi lesz a menü? Lassan meg kéne szerveznünk ki mikor mit honnan és hogyan szerez be.

#668899 Bendeguz Előzmény: #668886

Szarvas pörkölt, kemencében sült hagyma-krumpli. Keri hoz 2 hektó bort, alapból van 20 liter különféle szuper pálinka. Mit kell vinni? :)))))

Lassan azt is ki kéne ta…

#668885 KawaBazsy

Lassan azt is ki kéne találni, h mi legyen a menü, mit kell venni hozzá, milyen piját hozzunk, stb..

#668777 KawaBazsy Előzmény: #668755

Volt olyan ötlet, h Bendeguz, Herceg meg Fornit mennek együtt, te meg útba ejted Isaszeget (mellette lakom), akkor nem kell Pestre bemenni.. de nekem mindegy.