Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: Amibroker

#66914 Zabás Előzmény: #66911

Ilyenkor tudod mit csinálok!

Feladatkezelő---> broker.exe-t bezárom, így nem menti el a hibámat! :)

Újra megnyitom és se híre se hamva a hibámnak!

Amibroker

#66911 _pda_

viszont találtam egy másik problémára megoldást:

előfordult már párszor, h a nagy klikkelgetésben sikerült becsuknom egy jól bekonfigolt chartablakot

elég bosszantó, mert én eddig nem találtam megoldást a visszanyitására, tehát leht előlről kezdeni a beállításokat

szóval délelött feltettem az install monitor progimat, és megkerestem vele, h hol őrzi a beállításokat

itt: C:\Program Files\AmiBroker\Layouts\Default .awl

ezt a fájlt kell elmenteni, és ha sikerül becsukni valamit, a visszamásolása után minden rendben lesz

persze ha tud bárki jobb megoldást,jöhet :))

Re: Majdnem kész a dvd

#66910 _pda_ Előzmény: #66871

biztos én vagyok a láma, de ezt az own scale menüpontot nem lelem :S

Re: Majdnem kész a dvd

#66871 Amatoregy Előzmény: #66867

Sziasztok,

elkezdtem kisérletezni.

üres chart,

price (foreign), majd a beállításoknál own scale

price (foreign), majd a beállításoknál own scale de másik intrumentummal!!

A megjelenítést vonalra állítom.

Az összes blue felfér rá..

Igazából a hatizásnál lehet jelentősége...

Majdnem kész a dvd

#66863 spekulans

Sziasztok!

Majdnem kész a dvd, még annyi türelmet kérek, hogy bele kerüljön a pluginba a RealTime Quote!

A felépítése a következő:

Amibroker telpítése beállítása.

Magyar adatbázis építése.

Online adat betöltése a PETIből.

PETI telepítése beálítása.

Fxpro metatrader telepítése beállítása, összekapcsolása

az Amibrokerrel.

Külföldi adatbázisok, historikus adatok letöltése az Amiquote-val.

TA. alakzatok, 2 egyszerü stratégia ami a magyar piacon is nyereséges.

Telepítők, egy csomó indikátor az amihoz, bétes adatbázis 2002-től, Usa adatbázis szétbontva tözsdékre szektorokra stb. Az említett programok portable változata is!

Mivel a project elején mondtam nem vagyok anyagias, ezért azt találtam ki hogy mondjatok ti árat, én meg átlagolom.(annyira tiszteljük meg egymást hogy hülyeségeket légyszíves ne írjatok)

Úgy hogy várom az árajánlatokat!

Re: nincs cím

#65915 Amatoregy Előzmény: #65910

Kezdő és vég időpont között egy csatornát jelöl ki. Választható a megjelenés formája (szagatott, vagy folytonos vonal), a hosszúsága (két kijelölt időpont között, vagy végtelen) és a csatorn a szélessége...

#65910 Amatoregy Előzmény: #65903

Regression channels

Linear regression may sound intimidating, but the mathematical concept is a simple one. All this technique does is fit a straight line through a finite number of data points by minimizing the sum of the squared vertical distance between the line and each of the points. In our context, this means that if time is represented by days on the horizontal axis and the closing price

on those days is plotted as dots on the vertical axis (a normal closing price chart), then we try to fit a straight line through those closing-price dots such that the total sum of the squared vertical distance between each closing price and the line are minimized. This would then be our best-fit line.

Raff regression channel Raff Regression Channels show the range prices can be expected to deviate from a Linear Regression trend line. Developed by Gilbert Raff, the regression channel is a line study the plots directly on the price chart. The Regression Channel provides a precise quantitative way to define a price trend and its boundaries. The Regression Channel is constructed by plotting two parallel, equidistant lines above and below a Linear Regression trend line.

The distance between the channel lines to the regression line is the greatest distance that any one high or low price is from the regression line.

Raff Regression Channels contain price movement, with the bottom channel line providing support and the top channel line providing resistance. Prices may extend outside of the channel for a short period of time. However, if prices remain outside the channel for a long period of time, a reversal in trend may be imminent.

#65903 Csusza Előzmény: #65891

Kösz! Ezek nagyon hasznosak, de sajnos a csatorna rajzoló részletes beállításáról nem találok semmit.

#65891 Amatoregy Előzmény: #65838

Draw eszköztár

Ezen az eszköztáron találhatók a leggyakrabban használt rajzeszközök, melyek az ábra szerint haladva a következők:

- Select: Kiválasztási mód, az hagyományos egérkurzort jelenti.

- Trendline: Trendvonal rajzoló eszköz.

- Ray: Egyfajta hosszú átlós vonal húzására alkalmas eszköz.

- Extended: Szintén.

- Vertical line: Végtelen függőleges vonal.

- Horizontal line: Végtelen vízszintes vonal (gyakorlatilag ez a support/resistance vonal).

- Paralell lines: Párhuzamos vonalak berajzolása. Előszőr behúzunk vele egy tetszőleges vonalat és utána gyakorlatilag ez a vonal tehető le (másolható le) bárhová egérkattintással. Trendcsatorna berajzolásához hasznos.

- Regression Channel: Két függőleges pont közti regressziós csatornát rajzolja be.

- Rectangle: Szabályos négyszög rajzolható vele.

- Ellipse: Ellipszis vagy kör rajzolására alkalmas, segédátlóval.

- Text tool: Szövegdoboz (felirat) beszúrására ad lehetőséget.

- Triangle: Háromszög rajzolása.

- Andrew's Pitchfork: Trendcsatorna vagy sebességvonalak rajzolásához ad segítséget.

- Arc: Körív rajzolását teszi lehetővé segédátlóval (pl. fülescsésze berajzolásához)

- Cycle lines: Ciklikus vonalak, időzónák berajzolását teszi lehetővé.

- Zig-zag: Cikk-cakk vonal rajzolható vele.

- Arrow: Nyíl rajzolása.

További dolgok itt.

http://wolfy.tozsde.hu/amibroker.html

#65494 spekulans Előzmény: #65491

Elméletileg, igen ezért fáj de fájdalomcsillapítót csak végső esetben veszek be.

#65487 spekulans Előzmény: #65484

Bocs, ma nagyon fáj a lábam! Este átnézem azt hiszem van, de nem 100%, ha jó 6 körül?