nehogy a patakba aludj.... :)
nehogy a patakba aludj.... :)
A kompnál majd vigyázni kell! :D
nekem még nem szóltak, de Én a vonatot javaslom :D
Tisztelt fórum társak!
Ha az igencsak "erős" alföldi különítményhez valaki szeretne csatlakozni, kérem mielőbb jelezze ezen szándékát!
Eddig Keri, Waszi s jómagam vagyunk! Ha nem feltétlenül fontos nem mennék be Pestre, de ha kell gyakorolhatok némi kegyet :D:D! Ha jól értelmeztem az előttem szólókat, akkor Bendeguz Hencivel megy, Fornit és Bazsi terve számomra még ismeretlen!
Hogy legyen urak????
sztm a szakmai színvonal :)))
Jövő héten lesz.... :-)
Ennyire jó volt a buli, hogy még éjszaka is fórumozol? Buli biztos jó volt, inkább a függőséggel kellene valamit kezdeni :D
Érdekes időjárásunk lesz. Sok melegítőt kell vigyünk:-))
Aki megveti az is jöhet, legfeljebb nézi, ha ezt ki lehet bírni nézéssel:-))
"Stocklandyard 4. VIP találkozó" néven illette Herci az eseményt, azonban ez senkit se rémítsen el. Nem szükséges a fórumtagnak VIP státuszban lenni, jöhet bárki aki jó arcnak érzi magát és nem veti meg a nemes nedűket :D
1-2 között kell leérni. Kérem, hogy az érdeklődök jelezzék megjelenésüket az események menüpont alatt.
Jó kis móka lesz.
:) kiét nem ?
Némá, kóstolgatják a bizniszed..
http://index.hu/belfold/2013/10/07/novemberben_jon_az_uj_trafikbotrany/
hülyülésre szükség van, túl komoly a társaság :) köszönjük mester
Na srácok, szerintem még nem ittatok nyers vörösbort, de most ha akartok, ha nem, muszáj lesz:)
Ma leszedtem a kádról és átfejtettem egy müa. hordóba, hogy az almasav kicsit menjen ki belőle, de ez egy olyan finom gyümölcsös kékfrankos vörösbor, hogy érdemes lesz néktek rá kóstolni. Két üveggel le fogok dugózni a bulira, de csak azért, hogy igyatok olyan vörösbort amihez nem lett hozzá rakva semmi az égvilágon (nincs itt semmi borász, trükkös kémia). Brutálisan egy napos, persze ez a színlé. Lett 250 liter és a présléből 70 liter. A színlé már iható, finom, gyümölcsös vörösbor, persze teljesen nyers. Meg fogtok hülyülni tőle:D
Nem fogtok benne csalódni:))
Csákó!!