Mi történt? Nincs meg valakinek a törölt anyag?
Lupi Úr!
Ezzel a neonáci kifejezéssl nem tudok eggyet érteni.Tudomásul kell vennünk hogy demokrácia van.Akkor ilyen alapon más meg tiltakozhat a neokommunista beírások miatt.Személy szerint nemigen olvastam itt olyan beírást amitöl kinyílna a zsebben a bicska.Azt nem tudom hogy egy ilyen / tőzsdei / oldal hogy termel profitot és hogy nem,de azt tudom hogy az oldal üzemeltetője nem tűr és nem is tűrhet meg keményebb hangvételt.A nemtetsző beírásokon egyszerűen át kell siklani és kész.
Szabadjon javasolnom Önnek hogy nyisson egy másik topikot Arsene Lupin 2 névvel,ahol az oda nem illő vagy nem való beírásokat kimoderálja.
Reggel várjuk.
:) mindig szerettem a meg nem értett zseniket...megelőzik korukat és meg sem érdemeljük őket..lehet valóban egy cionista fórum gazdaságilag erősebb egy demokratikusnál..
tegnap a házunk elé valaki odacsinált a járdára
azt hiszem mégsem költözöm el....
Jajj, fáziskésés! :) Pedig még a velencei kalmárt sem hoztam volna fel... :(
Egyetértek. Imposztorra alighanem rátelefonáltak a pártközpontból, oszt azóta már belogolni sem lehet. Lupin úr mondjon fel az imposztornál és jöjjön vissza!!
Én csak azért jelentkeztem be, hogy jelezzem, hogy az Investoron nem azért nem leszek többé, mert feldobtam a bakancsot, hanem mert valószínűleg kitiltottak. Nyilván üzleti érdekeket sértettem. Ide nem jövök vissza, mert itt meg a tulaj megtűri a neonáci szövegeket. Ha ezt nem érzi, az ő baja, de jelzem, hogy egy neonáci beütésű tőzsdei fórumnak nem lesz nagy üzleti jövője. Egy olyan parfüméria ritkán profitábilis, ahol a tulaj megtűri, hogy néhány betérő a pultra sz*rjon.
Lupi Úr!
Olvasgatom itt a Magyarország,és a Nagyvilág topikot,visszavárják-juk.De ezt nyilván Önnek kell eldönteni.Szabadjon javasolnom hogy kapcsolja ki a gépet,és térjen nyugovóra.Reggel frissen kipihenve abrakoltassa,itassa meg a lovat.Maj öltse fel legcsillogóbb páncélzatát,kössön szablyát,ragadjon pajzsot pattanjon nyeregbe és indulás.-Tudja nagyon jól hogy a Kerály is azt mondta Február utolsó napján "reggel indulunk-"
Most gondoljon bele hogy mi lenne ha a Kerály is megfutamodott volna-már úgy rezsicsökkentésileg-.
Lupin Úr!Jöjjön-várjuk!
Hát az itteni Arzénost....:)
nem tudom miért raktad az idiótát idézőjelbe
lupin sem úgy használta
Azért léptek be a "Mit vennél HA LENNE PÉNZED" klubba.. ,-)
valamiért szálka vagy a szemükben azt látom, hogy nekik ez miért olyan fontos azt ők tudják. ismeretlenek mit képesek morogni ismeretlenekkel:) Valszin egó probléma ha valaki képtelen elfogadni más nézeteit, legalábbis úgy lereagálni mintha az a zsebét érintené. A net csak egy fórum időnként veszett kiscicákkal akik szeretnek oroszlánként mutatkozni.
Követnek mint a pincsi kutya.
Ha beírnék egy kis papír topikjába, rögtön ott lenne a hármas csapat ,-)
Mondjuk a többi is.. ,-)
Tegnap kipróbáltam Fusoba PFen. Rögtön megjelent a hármas, előtte fél évig nem írtak oda.. ,-)
mi ez, ha nem szeretet :D
azé te se panaszkodhatsz hogy nem állnak szóba veled:) Erre jó egy fórum az emb er olvasgat szórakoztatja magát:)
"Az új helyén csak szenved"
többnyire magával beszélget ott, ha történik valami extra politikai gazdasági esemény megnézem mit gondol róla. A korral járhat a visszahúzódik a csigabiga a házába:)