Rendben! Rigóbácsinak is mindegy, nekem is. Herci mátkájának csodacuki kocsikájában is eldöcögünk Bényéig :D
Rendben! Rigóbácsinak is mindegy, nekem is. Herci mátkájának csodacuki kocsikájában is eldöcögünk Bényéig :D
Én a keleti agglomerációban lakom, Isaszeg mellett.
2 hét alatt azért még jelentkezhetnek új emberek.. a jövő 7 második felében meg majd megszervezzük.
A lényeg, hogy legyen kioptimalizálva a kocsi kérdés. 7-en megyünk Csoki nélkül. Érdemes volna Picirigónak hozni az alföldi különítményt, vagyis Kerit és Waszit, meg még 1 befér, Kawa pont útba is eshet, ha Pest felé jönnél. Herci meg akkor visz engem és Fornit. Ez egy ötlet, gyakorlatilag mindegy. :)
tudunk segíteni?
Én nem hívtalak :D Találkozz máshol Bendegúzzal, Én Bazsy sport autójával megyek :)
Akkor ahogyan tavaly! A pösti különítmény lehet, h elfér 1 kocsiban...nemtom, megbeszéljük! Jó lenne ha nem kellene bemennünk a Mexikóira....írok privit
Nem fogok tudni menni... :-(
Hacsak nem üt be valami nagy gebasz és el nem mulatom addig a lottónyereményemet! :-)
Vagy lehet kozmetikusnál van időpontja... de akármennyit is emlegetjük, csak azért se ír ide! :)))
nálam eldőlt sajnos,nem yo a 19-20...
12es hétvége viszont komplett szabad maradt....én 1héttel előbb megyek:)
családi muri,szinház jegy hirtelen szervirozva 19-20ra....
Minket Matgab visz idén is, kompjegyet majd megrendeljük.. :-)
Kész a muscat pálinka is. Már le teszteltem, de véleményt Ti mondtok majd:))
Autóm nem lesz, kell az asszonynak. Viszi a gyereket edzésre. Nem merem elkérni tőle, mert a végén nem enged el:D
:)))
Tareszt hiányolom