A pályázati pénzek nagy részét elherdálják a többit meg elköltik :D
Környezetszennyezés a szivar :D
A fiúk jól el vannak látva pénzzel ...
Budafoki út?
A pályázati pénzek nagy részét elherdálják a többit meg elköltik :D
Környezetszennyezés a szivar :D
A fiúk jól el vannak látva pénzzel ...
Budafoki út?
az egyik főnök vidáman és jóízűen szivarozik az iroda előtt és hallgatja a mérnök beszámolóját a tervekről. :) Nem láttam pánikot, sőt jobban állhat a cég, mint az apple :)
A pár milliárdos támogatás ellenére is nem sok választja el az éves minimumtól .D
Elképzelhető... még emlékszem amikor 900 forint körül is vettem belőle, és hogy ez volt a BÉT egyik új reménysége, 1400 forintos Erste célárral, vételi ajánlással, meg hogy a Radiocaféban is arról beszélgettek a reggeli gazdasági muppetshowban hogy bizony a Pannergy az a hosszútávú nyugdíjcélú portfóliódban nagy szerepet kell hogy kapjon mert ez bizony nagyon ígéretes cég.....
most már csak a köv jó hírt kell megvárni
az a győri lesz? 2-3 év múlva?
pepe odacsapott ennek a kecsegtető pappernak rendesen )))
van egy ötletem: le akarják vinni az átlagárat, aztán tözsdei kivezetés olcsón?
5.40 egy kiló kenyér 3.60 egy liter tej 300 egy panni papír,lassan lassan ez is örök lesz mint a cocializmusban a fix "legendás" árak!Komolyra,az árfolyamot láthatóan tudatosan tartják itt,egyik nap 2-3k vétel,majd másnap ugyanaz berakja eladásra és fordítva!Ez van!:((
Az elmult 3 nap kereskedese olyan, mintha vki a 10 oras kave alatt meghuzna, majd utana szepen lassan visszacsorog legalabb a kiindulasi pontig (300 vagy kicsit alatta).
Még 15-25 milliárd forint újabb állami támogatás bejelentésével,akár 200-ig is leverhetik az árfolyamot!:)
n ja a két pepegetős jómadár
gondolom ua. beszélte rá azokat is a gyümölcsözésre ))))
Turán Fricinek ez csak egy hobbi futam volt, évek óta gyümölcsöző kapcsolatot ápolnak.
Fricinél a fő project az országos rally bajnokság: http://www.autosforum.hu/autosport-autos-rendezvenyek/rallye/2965-ford-focus-wrc-turan-frici-zsiros-gabi-tesztje.html
Korábban a Synergon támogatásával VB-n is szerepeltek.