az a bajom, hogy KT bármikor visszaállhat 3-400közé... :((
az a bajom, hogy KT bármikor visszaállhat 3-400közé... :((
Nyitás, én shortos vérű vagyok:)
Azért adat előtt kiveszem, akkor sosem vagyok poziban.
Gondolom erre nem csak én jöttem rá:)
Longzárás vagy shortnyitás ? :D
Oti erős,nehéz nélküle az esés :(
én most attól tartok hogy két fehér gyertya még usában..és nekállnak megvenni a piacot 32 -szerre is.....én akkor zárom az összes shortomat meglehet. majd kiderül..
Szívem szerint én is adnék, de reggel többet adtam el, mint amit most visszavettem. Így még maradt kevés. Mert így illik:)
Szívem szerint adnék rá,bár kicsit félve nem hiszem el hogy tudunk esni :D
Amúgy az előbb volt egy kis hiba mert kt becsúszott 600 alá,de szerencsére korrigálták!
én meg betettem visszavételre a meglévő shortokat 16300, és 16200 -ra. :-)) csak nehogy elfelejtsem átírni, mielőtt elérünk oda :DD
Én csak adok rá... tegnap zárásban záródott short pakk részét nyitogatom vissza..
záródott közbe egy fentebbi shortom...mert megint elfelejtettem átírni...300 pont nyerő.
Alakul a molekula :D
Egy Oti öntés még jól esne,köszi....
ki is vágott a 3770-en aktiválódo short stopom, hogy rohadjon meg. Kb. egy tized másodpercig volt fölötte. Most nyithatom újra lejjebb...
örülj neki, hogy erős a bank :)
bakker..usa és németek napi minimumon....erre majdnem nullára feltépikaz OTP -t nevetséges !!!!
Bakker én is ilyentől rettegek hogy lesz vmi idétlen adat amit meg kell venni vmi hatalmas erővel :D
huhú most látom h 15:55 kor michigani fogyasztói bizalmi index, akkor zárásra hatalmas rally várható :P
Érdekes hogy emelkedni tudtunk külföld nélkül is,az esés viszont önállóan sem megy,bizonytalan vagyok így a shortban,lehet longot kell nyitni még most is......
Jó megfigyelés, hogy amikor az rsi töri a csökkenő trend vonalát , szűkítőjét,....azután csak akkor jön el tartósabb korrekció, vagy esés, ha elment legalább a 70-ig, vagy még tovább?
Hm...?
Amennyiben ennek adunk lehetőséget, akkor még van idő a komolyabb shortokra.
Nem a spekire gondolok, hanem pl. nekem van index követő alapom is...
Plusszban vagyok vele,...de nem tudom, hogy kidobjam-e,...pontosabban csak becserélni tudom másikra ami stabil.
Hm...?
Előre is köszi a véleményeket!