Én nem vagyok ingatlanos, nem rólam van szó, csak találtam. Nem írom ide hogy hol, de csak azért, mert nem akarok sem reklámot, sem vitát. Ott egy telefonszám, akit érdekelhet, gondolom megér egy hívást.
Én nem vagyok ingatlanos, nem rólam van szó, csak találtam. Nem írom ide hogy hol, de csak azért, mert nem akarok sem reklámot, sem vitát. Ott egy telefonszám, akit érdekelhet, gondolom megér egy hívást.
ha az első akkor 70%-os. Ez még nem annyira kapós.
ide mail: potter033@gmail.com
ha van egy kevés maradék kp-d írj! bele tudsz köpni a levesbe
És szerinted mennyi a piaci értéke? Vidéken 20milkáért azért lehet jó önálló házat is venni..
Tudom, hogy Miskolc.. az jobb mint egy kis városka.. mennyi a reális piaci ára szerinted?
Hány szobás?
Remélem nem gáz idemásolni. Ha igen, Herceg kérlek töröld!!!
Hosszabb ideje tartó munkanélküliségem, és üzleti partnereim inkorrekt üzleti magatartása miatt miskolci sorházi lakásom árverésre kerül.
Valószínű, hogy a végrehajtói maffia ezúttal is működik és csak egyetlen érdeklődő lesz a liciten.
Ha lehet, adjátok tovább: valószínűleg igen jó áron lehet sorházi lakást venni Miskolc egyik legjobb helyén, jó befektetési lehetőség.
Bár a lakás jelenlegi állapotában felújításra szorul, építészetileg korrekt állapotú.
Lakható alapterület 240 m2, kb. 300 m2 kert és garázs tartozik hozzá.
Kikiáltási ára 20,5 millió HUF.
Az árverés helye Miskolc, Nagy Ferenc u. 4. sz., Végrehajtó iroda
Az árverés ideje jún. 15, hétfő. 11 óra 30.
Telefonon további infót adok: 30/981 60 39
Ez egy jó stratégia, alacsony áron meghirdetni és versenyeztetve felvinni az árat.. vannak még egyszerű emberek akiknek minden áron kell az, amit egyszer kinéztek maguknak.
Szeretném tájékoztatni azon egyéneket, akik banki ingatlanokkal kapcsolatban érdeklődtek, hogy nem igazán akarok foglalkozni vele, mert macerás az ügy. A kollégák parásan adják ki a címeket, igazából be kellene menni szerződést írnotok alá titoktartásról, akkor beszélhet róla. Ti gondolom konkrétum nélkül nem akartok bemenni. Én nyúzom őket, de ők nem küldik a listát így.. én egyébként nem is vagyok ezen ingatlanokért oda, mert zűrős procedúrával jár és hónapokat kell várni a birtokba adásra.
és miért nincs vevő? vagy miért volt vevő... aminek köszönhetjük a válságot..
1998ban indult a boom az Unióba lépéésel, euró bevezetéssel. 2006ig emelkedtek az árak, de az utolsó évben már nyögve nyelősen, és 2006-ban beléptünk az EU-ba.. remélem jól mondom a dátumot.. onnan estek az árak, mert nem kapkodtak a külföldiek az ingatlanokért, de jött egy új hullám, ami életben tartotta a piacot, bevágták a hiteleket, az emberek elkezdtek ész nélkül venni. Egy családba 3ingatlan stb... mié nee??
ingyé van a lakás, majd kiadjuk.. aztán jött a pofára esés, most meg a sírás..
ennyi
csak most nem az a piac van ;-)
akkori árak nem annyik.. tehát amit akkor alkalmin vettél, az ma piaci ár
ok, nem tudtam, hogy a lakásodról van szó..
a valós érték, amit hajlandó érte kifizetni a vevő.
én a bedölö vagy megemelkedö hitelek miatt gondolom..nem az ing.adó miatt.. adóra lesz kiskapu az tuti...
Pontosan ez történt nálam. Olyan olcsó volt már a lakásom, hogy ráugrottam, megvettem magamtól, és most nyerővel próbálom továbbadni :)))
Én Krumival a lakásomról beszéltem, em az üzletekről.....
De nem értem, mit jelent a valós vételi ár?
ez a lényeg ;-) sőőőőtt
veszel helyette nagyobb alkuval
más kategoriában vagytok, más értékkel, más helyen ;-))
Mind a kettőtőknek le kell mennie az árral, ha el akarjátok adni. Józsinál nagy érvágás a valós vételi ár. Krumi meg bejöhet a gondolat, de 15nél sem vitték el. 13-ért cukorként vinnék. 17ért több ingatlan turistát szabadítasz magadra.
Amit engedsz azt vissza is kapod, ha veszel helyette és abból ugyanannyit alkudsz ;-)
Majd átküldöm őket hozzád... Van köztük sztem pszichopata, paranoid, üldözési mániás is :))))
ez érdekes, én meg pont az ilyen emberkéket hiányolom........