Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#665005 Euroman Előzmény: #664334

ma reggel közölték, hogy - a szokásos körítő szöveg mellett (szimpatikus volt, majd keresni fogjuk stb.) - nem rám esett a választás...

#664334 Euroman Előzmény: #664330

sajnos itt még nem tartunk, mert fel sem vettek egyelőre...a héten kiderül....de sajnos vállalkozóként kell csinálnom, pedig sosem volt vállalkozásom...úgyhogy ha úgy alakul, akkor be kell jelentkeznem e.v.-nek, könyvelő stb. ...és az interjú itt volt, de még pesti fejvadász céghez is kell menni, ha innen egyáltalán tovább ajánlanak...

#664323 Euroman Előzmény: #664311

sajnos továbbra sincs munkám...számtalan elutasítás után hétfőn voltam egy intejún, de nem vagyok biztos a dolgomban...3 jelölt van, és a munka sem egy leányálom...

#664311 Grizzly Géza Előzmény: #662792

Mi van veled jóember? Csak nem dolgozol? :)

Apropó: két ember beszélget a kocsmában:

-Képzeld tegnap elmentem a munkanélküli hivatalba és kaptam egy állás ajánlatot

-Úgy kell neked! Minek császkálsz?

No. A lényeg:

Rezsiharc ;)

"kis ereklyetartóba gyűtse az aranyköpést.Reggel 5 óra 37 perckor a vekker harsány riadójára nyerte meg az alvás elleni háborút a kormányfő. (Nem mintha egyébként nem mert volna nagyot álmodni.)

A zuhanyharc és a reggeli csata után gyors siker a kávéütközetben, aztán könnyed, erőlködésmentes győzelem a mellékhelyiségben, és már jöhet is a fővárosi közlekedés csatatere, megannyi fényes győzelem, lámpától lámpáig. Mágneskártya-blitzkrieg a beléptetőrendszer ellen, az Országházon belüli távolságok és magasságok, liftek, lépcső, folyosók gyors legyőzése, és a századszinten már mindenki szemlére kész.

Rákóczi-indulót harsog a megafon, aztán: „Szemle öltözete: 14. mintájú rezsicsökkentő gyakorló, 63. mintájú csapatgázárálarc, gyalogsági alkotmánymódosító. Szemle tárgya: egyéni felszerelés, személyi higiénia.” Ellép a vigyázzba merevedett legénység sorfala előtt.

„Sz’zad ‘GYÁZZ!!! ‘henny!”

„Szijjártó! Magának véres a füle! Kidörzsölte az a hosszú haja! Micsoda maga, he? Egy ilyen bitlisz vagy micsoda? Egy koszos hippi? Most azonnal levágatja! Futólépés!”

„Maga meg min bazsalyog, Navracsics?! Hadd halljuk, mi olyan vicces? Szeretnénk mi is röhögni, Navracsics, gyerünk!”

„Jelentem, semmi.”

„Seemmiii?! Maga valami idióta, Navracsics, hogy a semmin röhög? A semmi magának vicces?? Majd meglátjuk röhög-e, amikor beultrázok magának a körletbe! Az vicces lesz, Navracsics! Arabul habra-hab. Az majd egy röhej lesz, meglátja! Na, mondja meg gyorsan, mi volt olyan vicces, hogy sorakozó közben kellett rajta röhögni, gyerünk!!”

„Jelentem, azon nevettünk, hogy mit szól majd a Fekete György haja…”

„EZMAGÁNAK VICCES?! Ez magának vicces???!!! Még egy ilyen húzása van Navracsics, fölugrok a ****ára és elharapom a torkát!!! Pofa súlyba, délután jelentkezik nálam!”

„Lázár! Láázááár! Úristen, maga hogy néz ki? Fölrobbant a szájában a fogkefe? Na húzzon borotválkozni, mielőtt én borotválom meg öngyújtóval! Az isten rohassza magukra az eget, trehány, hanyag, lusta banda. Maguk az egész rezsiháború legelbaszottabb alakulata, ajánlom, hogy szedjék össze magukat, mert egy ilyen töketlen bagázzsal egy bánatos stadion programnak sem lehet nekimenni. A heppázás meg a bungizás megy egész nap, a hávájdizsi, jól érzik magukat. A rezsi meg majd magától csökken, mi???!!!”

„Deutsch! Ha még egyszer meglátom, hogy sorakozónál twittel, kettéharapom az ájfonját és lenyomom a torkán! Micsoda egy elpuhult harcos maga, Deutsch! Egész évben ott ül kinn Brüsszelben a ****k meg a pedofilok között, itthon meg kiesik az MTK!!”

„Oszolj! Öt perc múlva teljes menetfelszerelésben a gyakorlótéren, gyerünk, soványmalac-vágtában, szedjék a lábukat, mielőtt én szedem!”

A főlépcső felől LMP-s nő zokogása hallatszik, éppen mozgássérült gyerekek hátán próbálnak bejutni a parlamentbe, közben sikertelenül provokálják a békés kormánytöbbséget.

„A sírás az asszonyok dolga” – mosolygott a kormányfő, és megnyerte a tréfa elleni háborút. Békésen tűrte, hogy Havasi Bertalan a zubbonya gallérjáról, egy pipettával óvatosan kis ereklyetartóba gyűtse az aranyköpést."

Magyar Gyökérhatározó H…

#663239 Grizzly Géza

Magyar Gyökérhatározó

Ha választanunk kellene egy endoszkópos gyomortükrözés és aközött, hogy egy hétig a „közszolgálati” tévé műsorait nézzük, vélhetően az említett orvosi vizsgálat mellett döntenénk. Jóval kevésbé okoz ugyanis hányingert, mint a dilettáns talpnyalókkal csordultig töltött közmédia adóforintokból fenntartott kormánypropagandája.

A szellemi és morális elfekvőként üzemelő MTVA a választási kampány közeledtével turbófokozatra kapcsolt és szeptembertől Az Este műsorvezetőjévé tette azt az Obersovszky Pétert, akinek legkésőbb a hamisdiplomás „álamfőt” mentegető szégyenteljesen gyáva és alázatos interjúja óta semmi keresnivalója nem lenne a közszolgálat környékén, legalábbis Tádzsikisztántól nyugatra.

Az atlatszo.hu tényfeltáró portál szeptember 10.-én első fokon újabb pert nyert a Fővárosi Törvényszéken, aminek értelmében az MTVA köteles nyilvánosságra hozni, hány millió közös forintunkkal jutalmazta Kovács Ákost a tőle megrendelt pár másodperces új rádiószignálokért.

Pár napos hír, hogy a kormányhoz végsőkig lojális Fábry Sándor tavaly februári átigazolása óta 466 millió Ft közpénzt hozott ki az MTVA-ból. Mindezt annak ellenére, hogy a manírjaiba belefásult egykori humorista műsora minden nézettségi elvárást alulmúl, korábbi nézőinek 80%-át elvesztette, már a megrögzött Fidesz-szavazókat sem érdekli.

Majdnem 1 milliárd, egész pontosan 992 millió adóforintot verhet el Rákay Philip a köztévén 48 óra alatt, Szent Mihály napi programok ürügyén. A különpénzt egy augusztusi kormányhatározat biztosítja neki a költségvetés általános tartalékából. Az ex-hírtévés "tömegbecslő" amúgy is a kormányváltás nyertesei közé tartozik: cége több mint 40 millióért ad "kommunikációs tanácsokat".

Retusálás, hírhamisítás, csontig elfogult „riporterek” és persze haveri beszállító cégeken keresztül kilopott százmilliók jellemzik az MTVA mindennapi default működését. Ha Zuschlag János piti 70 millióért 6 évet ült, a közmédiában nagyon sokaknak nincs már annyi évük hátra az életből, amennyit jól őrzött cellák hűvösében kellene tölteniük mindannyiunk arcátlan megrablásáért.

#663219 banyaiz Előzmény: #662909

A politika alapja, hogy ne mára ígérj kenyeret hanem holnapra kalácsot. Ez már egy ősi történet. Amióta a politikát feltalálták kb.

Ezekben a rádióinterjúkban nagyon komoly dolgokat ismer fel és oszt meg a közönséggel az élet alap igazságaival kapcsolatban.

Ha olyan kedvemben vagyok jókat szoktam derülni az okfejtésein, ha másmilyenben akkor a fogamat csikorgatom. :)

Most aztán végképp az a szitu, hogy nem lenne célszerű azt hangsúlyozni jobban élünk mint 4 éve , vagy hasonlót, visszaütne kampányban.

Inkább a jövőt kell ragozni.

#662915 Ricsi Előzmény: #662909

Gondolom rájött, egyre kevesebben veszik be azt a sok hablatyot, amit előadnak :))))

ma reggel Sopronban föld…

#662792 Euroman

ma reggel Sopronban földrengés volt....én is megébredtem 04.21-kor, állítólag azelőtt volt nemsokkal...én nem éreztem,, bár este itt volt egy régen nem látott gyerekkori barátom, és sokat söröztünk:))

#661142 walex Előzmény: #661008

Csillagost el lehet felejteni, szépen bemártották cukormázba az egészet anno, ma pedig menekülnek onnan az emberek, amint találnak valami normálisabbat.