ne is, attól mindenki fejre állna...
Van egy üveg 70%-os abszint a vitrinben, de nem merem elhozni.. :-)
:))
Jah, szépen röfögött, fotó is van.. ha nincs a kerítés, lett volna nagy love.. :-)
Azért van a bandában olyan, akinek nagyobb a melle.. meg tkp a lányod is bemutathatnád már végre.. :-)
te elhatároztad, hogy utolsóra írod fel magad?
Bazsyra adhatunk egy melltartót, ha ettől csendben maradsz éjszaka... :)
Jó reklámot csinálunk Bényének,megint nem jön senki slambucozni! :D
Ja...volt! A 60 éves főnök 25-ös felesége :)))))! De ha néha még fel szeretnénk menni Rókabércre, nem kellene ezt a témát feszegetni :D:D:D!!!!
Az néhány hegyikecske volt, csak túl sokat ittál! :)))
(2011 23-as kép) :)
alkohol csillogott a szemedben... a vaddisznóval kevered :D
két fogú párducot :)
Pfff,akkor összegért inkább füldugót veszek a csapatnak,nem pedig menyecskét! :D
Rókabércen mintha lett vmi vmi kiscsillag...
Ha csak a nőn múlik, valami frankó kis miskolci menyecskét odafele felvehetünk!!! Max 3000ft-ig :D:D!!!
Én csak akkor horkolom ha alszom! :D Amúgy érdeks,hogy volt csajaim közül senki nem mondta hogy nem tud mellettem aludni,így ezek szerint csak férfitársaságban hangoskodok....Csoki ha lesz vmi mecsenyke akkor csendben maradok,Rókabércen nincsen vmi csecsebecse? :D
Van egy haverom aki azt mondja, h ő csak akkor horkol ha fáradt, vagy be van Bva!!! Nálad tavaly melyik állt fent :D:D:D:D!!!
Ui: közeledben idén sem alszok....
Viszek hálózsákot! :DD
Legfeljebb egy pántlikával többet iszok hogy ne legyen hideg! :D
Nekem van egy kicsi, majd bedobom a csomitartóba.. :-)
vártam mikor jelzed neki, hogy hozzon sátrat
mondjuk az igaz, hogy megtudhattuk, hogy a kicsi ember b@szott hangosan tud horkolni... :D de hát nagy az erdő... :)
addig jó :)