sztem jo lesz ez
januárban 400 körül eladott (beker 465 és 418) pannergy részvényeket visszavettem ma 295 ért
Bomba hír a Bét-en,holnap nagy rally jön!:)
lassan a kecsegtető 275 ft-os haveri pakk átadó szinten a papír...
A korábbinál határozottabban lép fel az offshore cégekkel szemben a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) - jelentette ki az MTI-nek Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár csütörtökön. Elmondta, a napokban kapja meg a felszólítást újabb nyilatkozat kitöltésére az a 44 ezer pályázó, amely korábban az NFÜ pályázatai során uniós támogatást kapott.
.
ide igaz-e?
re offshore ottó?
azt hihetnénk, hogy nem engedik 90 alá....
Rendkívüli tájékoztatás helyreigazítása
Budapest, 2013. augusztus 23.
Bennfentes személy közeli hozzátartozójának részvény vásárlásának pontosítása
Tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a PannErgy Nyrt. saját nevében, valamint Martonfalvay
Lilla, a PannErgy Nyrt. Igazgatótanács elnökének közeli hozzátartozója, felesége megbízásából
bejelenti, hogy 2013. augusztus 22-én történt PannErgy törzsrészvény vásárlása - a korábbi
tájékoztatást helyesbítve - tőzsdén kívüli tranzakció keretében, befektetési bank - azaz a Concorde
Értékpapír Zrt. - közvetítése nélkül valósult meg.
PannErgy Nyrt.
.
ica "veszi"
re offshore ottó
tényleg itt is van opciás pont az srv-re
lehet arra "vette" ott majd adja )))
elég kavarós cég ez már ami a tőzsdét illeti
elég fura a közlemény. gondolom a múltkori átkötögetésekben vette.
Az utolsó percekben még 48156 db cserét gazdát,majd megtudjuk miért!?
Az utóbbi két napban,mintha valaki délelőtt 9-10 között felkelne,reggelizik,fogat mos,megsétáltatja a kutyát stb.aztán bekapcsolja a gépet vesz egy kisebb raklappal aztán elmegy szieztázni!:)Aztán lehet,hogy csak kötögetnek!
hol? erzsikében megy a mutyi
bcash, vagy valamelik beszállító akit rv-vel fizettek?
mitomén ))
tudom, mulatságos, de vmi csak készül.. azt írták odaát, ma lesz a jelentés...
kiugró a forgalma az elmúlt hetekhez képest... nem hinném, hogy csak a holnapi hatipéntek miatt.
Közel 20k vétel 300 felett,Kajako örökölt egy ki pénzt a szomszédban?:)