kecskeméti gyári kocsi karcolókat nem cserélik le?
http://index.hu/belfold/2013/09/16/meg_fogja_torpedozni_a_fidesz_a_trafiknepszavazast/
dögöljön meg a trafikmutyi és a fityesz is!
FIatal DE****k SZövetsége
Ezt betolom ide is,bocsi:felháborító...
audi, mercedes sem keres ilyen végzettséggel? audi még a győri egyetemen tanszéket is alapított a mechatronikára, gondolom azért, mert igénye van rá.
ha protekcióra gondolsz, az sajnos nincs....nincse ellene semmi elvi kifogásom, de nekem nem nagyon volt sehová, és jelenleg sincs....nincs befolyásos rokon, barát egyáltalán....én sem tudtam soha senkinek semmit elintézni...
És van csókos?
A fiam diplomamunkát ír, tehát már nem tanítják semmire. Végzettsége szerint mechatronikai mérnök, mindenütt azt olvasom, hihetetlen kereslet van rá.
Még nem is válaszolnak neki, pedig kezdő mérnöki, és mérnök gyakornoki állásokra is bead. Jah, és emellett perfect angol.
jelenleg 4 állásra van benn a pályázatom, elvileg mindegyik eldől október elejéig....mindegyikhez írtam testreszabott cv-t és motivációs levelet...kíváncsi leszek
az én fiamnak 3 könyve hiányzik, kb 3K értékben
ma megjelent a nyelvtantanár és a könyvtárba terelte azokat akiknek hiányzott szintén
ott rásóztak egy ingyenpéldányt és közölték hogy addig amíg az ő kifizetettje megérkezik, (az utánrendelés beérkezte karácsonyra várható szerintük), azt használja, de nem írhat bele
a másik 2-ről még nincs hír
ma a tornaórán közölte a tanár hogy az egyesületi kikérője a 7. órákról nem ért be
bementem és úgy 10 perc alatt sikerült előbányászni valami feldolgozatlan halomból a helyettesnek
Múltkor azt írtam, hogy legalább a fiamék a középiskolában megkaptak minden könyvet. Kiderült, hogy lósz@rt mama! A helyzet az, hogy senki sem kapta meg az összes könyvet(ezen belül vannak fokozatok). A fiaméknak minden nap van informatika órája, amit úgy tudtak megtartani, hogy 5 különböző tanár tartotta őket, miden nap más, beharangozták szinte minden nap, hogy másnap milyen órák fognak elmaradni, amit végül sikerült valahogy megtartani. Teljes a káosz, egy katasztrófa az egész. De mint tudjuk, amihez a fityesz hozzányúl, az sz@rrá válik, vagy ellopódik.....
Tudom, olvastam :-) de már nem volt erőm kommentálni... már meg sem lepődik az ember! (ennek biztosan így kell működnie :-)
1 mrd-os megbízás után, ugyan már, semmi egy autó... "Mészáros Lőrinc egyébként önmagának adott egymilliárd forintos megbízást a felcsúti focistadion felépítésére – írja a Népszabadság."
A másik lehetőség, hogy autókölcsönzőt nyit a fiatal pár a lagzi után.
Beindul a licit, nagy bajban a vendégsereg... már csak ennél nagyobb ajándékok elfogadhatóak, aki sz@ros 1 millával akarja kiszúrni a fiatal pár szemét, azt a tökösök elvezetik(vagy a parlamenti őrség), és lemondhat minden eddigi poziciójáról(ÖNKÉNT!)
és sokkal versenyképesebb is az amcsi munkaerő a magyarénálí4