Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#655896 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #655886

"A jó gyerekek, ha ütik őket, jól teljesítenek" – mondja Kósa Lajos."

Megvilágítanám számodra, miért is van igaza ennek a Lali gyereknek (eszem az ő nagy bölcsességét) mert látom, nem nagyon hiszel Te neki.

Itt van példának Magyarország! Jó gyerek? Azt meghiszem!! Ütik? Ütik rendesen! ..És????Magyarország jobban teljesít! Tessék! :-)

"A jó gyerekek, ha ütik …

#655886 Grizzly Géza

"A jó gyerekek, ha ütik őket, jól teljesítenek" – mondja Kósa Lajos.

"Kéne valamit írni Kósa Lajos tegnapi rohamáról. Csak, hogy itt se maradjanak említetlenül a Hajdúság Comeniusának ünnepélyesen kifejtett pedagógiai alapelvei.

De nincs kedvem hozzá.

Amúgy is tök máshol járnak a gondolataim. Valakinél, aki alig néhány éve van csak velem, azóta is élményeim legfőbb forrását jelenti, de máris beszippantotta egy tőlem idegen üzem, amely nekem tizenkét hosszú évemet tette tönkre.

Ahol hajszolt pedagógusok gondjaira van bízva, egy olyan rendszerben, melynek számos elemét huszonöt éve ki kellett volna hajítani a francba, mert képtelen fölvenni a versenyt a kicsik figyelméért és szabadidejéért versengő ezernyi új dologgal. Ahol a valóságtól és mindenféle örömöktől távolálló újfontoskák diktátumai között kell megfelelnie a hirtelen rászakadó elvárásoknak, rugalmatlan szabályoknak, léteznie egy mások által rákényszerített teljes időbeosztásban, ahol nem tudom, hogy jut-e energia figyelni nemcsak a teljesítményére, de a mosolyára is.

Így aztán elképzelhető, hogy minden, ami benne bájos, cserfes, szertelen egyszerre csak fegyelmezési problémává válik. Ilyesmik járnak a fejemben, miközben most egy távolodó sorban még vigasztalóan visszapillant valaki, aki nem a társadalom egysége, későbbi hasznos tagja, nem a jövő záloga, hanem a gyermekem.

Éppen ezért nekem most nincs mit mondanom Kósa Lajos „a jó gyerekek, ha ütik őket, jól teljesítenek” böfögéséről. Legföljebb annyi, hogy téged légkalapáccsal.

Hacsak nem úgy."

Ehhez még szolidan hozzátenném,hogy kósának Qrva az anyja

#655854 banyaiz Előzmény: #655837

Egyik haverom volt a áruházvezető helyettes egyik láncnál évekig. Vannak sztorijai. Nagyon utálta az egészet.

Viszont mikor felvették az nagyon komoly procedúra volt, sok kör, amit ember ki tud találni tesztként azon mind át kellett menjen nem is tudom mennyi idő volt az egész de hónapok. Legjobban az tetszett átment ezer körön kb pszichológustól, a grafológusig stb , a végén maradtak ketten vagy hárman, és köztük még csináltak egy szituációs gyakorlatot ki a "rátermettebb". :) Mondta mire a végére ért már a töke tele volt az egésszel, már elment a kedve a melótól. Megalázó volt már szinte az egész.

újabb elutasítás...kék-p…

#655837 Euroman

újabb elutasítás...kék-piros hipermarketbe jelentkeztem középvezetőnek...vasárnap délután küldtem el a jelentkezést...5 perce e-mail: sajnálattal Ön a kiválasztás első fordulóján nem jutott túl...

#655535 banyaiz Előzmény: #655205

Engem a tv shopos hirdetésekre emlékeztet a stílus.

Tudom mikor van a hiper szuper kütyü amitől minden erőfeszítés nélkül olyan de olyan izmos és fitt leszel. Az ára pedig egyszerűen észbontó csak 20 k Ft. Na de most kérdem én ki nem akarna nagyon fitt lenni erőfeszítés nélkül 20 k-ért vagy mit tudom én mennyiért? :)

Ugyanezt nyomják csak politikában. :) Olyasmi, hogy ne fárasztd magad gondolkodással majd mi a szádba rágjuk és megmentük és minden szép és jó, és stb, és csak annyiba kerül szavazz ránk. :)

Silány dolog, de amíg lószar van veréb is van szóval nem írnám le ezt a taktikát, bármennyire hajmeresztő.

#655224 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #655123

29:52-re győzött a fityesz! (de azért szoros küzdelem volt:-)

Persze ebből messzemenő következtetéseket nem szabad levonni! Különben is, biztosan egy mocskos őskomcsi körzet volt...

#655205 Turkoglu Előzmény: #655122

Az simán előfordulhat mert (én mondjuk az általános iskola helyzettel vagyok tisztában) ott az a helyzet, hogy keresnek mondjuk napközis alsós tanítónőket, és például a most elfogadott új modell szerint oda nem vehet fel az igazgató tanárokat (akik ugye általános 5-8 vagy gimnáziumi tanár képesítése van) csak alsós tanítónőket azok meg éppen nincsenek. Tanár jelentkező lenne mondjuk 10 is.

Most érted nem arról van szó, hogy egy tanári képesítésű fogja tanítani kiskorú gyerekeket, de azért délután egy leckét csak megtud írni velük vagy felügyelni rájuk.

Elmebetegek ezek mind...

De egyébként ebbe a sikerpropagandás stílusukba fognak belebukni jövőre, mindenhol szól hogy, minden mennyire jó meg sikeres aztán a hétköznapi ember meg látja, hogy egy kalap szar amit csinálnak.

És tudod mi a vicc, szerintem még el is fogadná a legtöbb ember, hogy vannak hibák és ,hogy nem megy minden elsőre tökéletesen, de ez a pofátlan propagandájuk, hogy minden tökéletes ez kiveri a biztosítékot...

#655122 Euroman Előzmény: #655110

Erre csak azt tudom mondani, hogy itt úgy látszik annyira más a helyzet, hogy aug.-ban közgazdasági szakközépbe meghirdetett 3 db közgazdasági és szakmai (marketing stb.) tanár állásra is pályáztam, közg. egyetemi diplomával, közg. doktorátussal....még elbeszélgetésre sem hívtak be...

#655110 Turkoglu Előzmény: #655075

Ja tényleg csoda, mert mindenhol folyik a propaganda, aztán sokuk egy fillérrel se fog többet kapni, sőt van olyan is aki még kevesebbet is kap majd... Sikertörténet van ám itt is, arról meg nem is beszélve, hogy annyira jó már a fizetésük, hogy például a feleségem iskolájába 4-5 tanárt keresnének és a kutya se jelentkezik, pedig most aztán van munkanélküli gazdagon...

Ja és ilyenkor ha nincs ember akkor a meglévő pedagógusoknak kell ingyen ellátni a hiányzók feladatait mert természetesen idéntől túlóra már nincsen... Úgyhogy gondolhatod még egy hontalant is felvennének ha jelentkezne...

#654690 Euroman Előzmény: #654664

meg hát az a baj, hogy ez a sok "hülyegyerek" egytemista már most megélhetési ember...józan ésszel ezt a fityeszes parasztvakító maszlagot senki nem veszi be...inkább elszomorító, hogy van egyáltalán aki odamegy ezt meghallgatni...

#654689 banyaiz Előzmény: #654680

Csak próbálnak szólni a 120-as iq felettiekhez. Szemmel láthatóan erre a célközönségre alapoznak.

Szerintem a 120 -as iq stimmel, csak a felmérés unortodox. :) Kb a végeredményt szorozd meg kettővel vagy hárommal aztán kijön a 120.

#654680 Euroman Előzmény: #654664

naponta okádják a baromságot...tegnap hende csabika, ma rogán....folyamatosan ömlik az okádék a szájukból....

#654664 banyaiz Előzmény: #654490

De jót nevettem ezen a cikken.

Sok mindent lehet felhozni a kormány munkája mellett, ha vkinek erre van szándéka, de a magas iq-t? Ezt jutna utoljára eszembe érvként említeni.

Kb a szocializmusban mosták át az emberek agyát ennyi ökörséggel mint most. 120-as iq persze persze. :)

A szellemi tartalmat inkább a 80 alatti kategóriára szabták. Épp ez a baj.

#654544 Euroman Előzmény: #654537

hát nem, bár a Nevedben nem beszélek:)...én konkrétan 2 magyar és 1 külföldön szerzett diplomával 1 hete reg. munkanélküli vagyok, és 8.5 hónapja állástalan...

#654537 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #654490

Akkor mi nem vagyunk zsenik. Illetve csak a magam nevében nyilatkozom...én biztosan nem vagyok zseni. (de, ha evvel jár a zseniség, akkor nem is vágyok rá)