A vége felé picit elszállt a híres higgadtsága...
De tényleg jópofa volt. Az új helyén csak szenved,biztos hiányzik neki a Stockys csapat,de szvsz már nem látjuk,ő annál sokkal önérzetesebb,minthogy holmi klónnal visszatérjen. :)
A vége felé picit elszállt a híres higgadtsága...
De tényleg jópofa volt. Az új helyén csak szenved,biztos hiányzik neki a Stockys csapat,de szvsz már nem látjuk,ő annál sokkal önérzetesebb,minthogy holmi klónnal visszatérjen. :)
egyébként a vén bolhás szégyellheti a pofáját hogy erre se néz, önérzetes, engem mulattatott
én nem bánom csak ne kerüljön pénzbe:)
A rajzfilm sorozatot vagy a topik gazdát? ;)
Én csíptem.....:)
Akkor épp itt az ideje. :D
(Ne vedd komolyan, csak vicceltem.)
a világ változik..ostoba aki nem alkalmazkodik.
Az ember alaptulajdonságai nem változnak..voltak akikkel óvodába együtt jártam majd általánosban is ismertem..utána amikor katonák lettünk akkor találkoztam velük..tapasztaltam.
"Ez az első fórum ahol nem rúgtak ki egy év után :)""
házmester jó hozzánk:)
lupint rég ismerem, olyan rég hogy időnként ránézek a régi arcok élnek e még, túlélnek vagy bedobták a törölközőt. szórakoztató időnként olvasni és az is érdekes látni mennyit változik az ember idővel ebben abban:)
Én nem tudom hova ment nem is érdekel..senki után nem megyek..nekem egy fórum bőven elég..pfről eljöttem (kirúgtak tán 2x) max valamilyen link kapcsán olvasok bele évente ha 3-4szer.
Ez az első fórum ahol nem rúgtak ki egy év után :)
én nem olvastam ott azóta, amióta átment..
nem is érdekel.
sokan szeretnék tudni haláluk után mennyi ember gyászolja őket..mennyi embernek betölthetetlen az űr amit maguk után hagytak..
általában egy kis lyukacska ez az űr..és kb 10perc míg elfelejtik az embert..gondolom lupin is tudni akarta mekkora ez a vákum :) remélem nem vette a szivére amit tapasztalt.
lupin mozgalmár is akart lenni..élére áll a csapatnak..utááánaaam!!..kiálltotta..és megindult, hogy kivezesse népét a Stocklandyardról...már-már szeme elött látta amint Herceg sírva könyörög..jer vissza jó Lupin..és hozd vissza a népedet..jó leszek...
Sokan próbálkoztak hasonlókkal fizetős blogot akartak mert csupa érték amit mondanak..gyöngy a disznóknak..ha ennyire kell nekik fizessenek...majd visszakuncsorogtak..sokan álnéven..mert azért kell ez a gondolati muníció ami itt van..lehet belőle csipegetni..magunkévá tenni.
Ja nagy hiba volt csak 5300 lett:)
Miért nem oda írom:) Mert nem akarok ott regelni. Lupin meg olvasni is szeret nem csak írni.
Miért nem ott írtok neki?
Rozsdáskilincs barátom.. most olvasom ezt:
"Lupin Úr! Ne türelmetlenkedjen má annyit. Üljön le és várja meg nyugiba azt a 5570-t ez 10% több mint amit ön elvárt:) Meglátja pikpak ott vagyunk, picike türelem:)"
fél év telt el.. sehol a "pikpak" ,-)
Lupin Úr!
A kormányerők nem vetettek be vegyifegyvert, a lázadók se. Akkor ki a csuda pukkantotta el? Csak nem a szomszédok?
""A topikomat én sem láttam sokáig. Úgy tűnik, valakinek nem tetszenek a beírásaim. ""
Nocsak nocsak nem sokkal komfortosabb az a fórum se magának:) Sose hittem volna hogy ennyit közeledik a politikai nézete a valósághoz. ( sanya, külpol, gazdaság) Még a végén Viktorra szavaz:)A félrehúzódása jót tett nézeteinek rendbetételéhez.
Lupin Úr, csak maradjon olyan amilyen.
Ő mindenkinek készséggel válaszolt, ha olyan volt a téma,ha meg nem ahhoz is joga van. Örülök, hogy folytatja a "blogolást" még ha máshol is :-(
"Azon meg csodálkoznék, ha a BUX ma emelkedni tudna a vártnál gyengébb OTP jelentés után. Tegnap is csak fagyipénzzel rángatták fel a papírt. Nem véletlenül nem szedték ki a könyvet 5000-ig a bennfentesek az elmúlt hetekben, pedig nagyon vártam."
Lupin Úr! Ne türelmetlenkedjen má annyit. Üljön le és várja meg nyugiba azt a 5570-t ez 10% több mint amit ön elvárt:) Meglátja pikpak ott vagyunk, picike türelem:)