Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#650893 Euroman Előzmény: #650887

hát a libás bajnainak...nem árt, ha vigyáz, ha megint elmenne felcsútra, akkor a kézlevágás veszélyét vállalná...ma 1 órát néztem közszolgálati tv-r...tűzijáték, egerszegi interjú....elég is volt újabb 2-3 hónapra....

#650887 banyaiz Előzmény: #650885

Jó vmit kellett mondjon de hát röhejesnek találom a dumáját. Főleg, hogy szeretről beszél, aztán mellette meg libatolvajok kézlevágásáról. Nagyon érdekes gondolatmenet. :)

Nem tudom kinek szánja ezeket a szövegeket.

#650884 banyaiz Előzmény: #650883

Vagy nem tudom a történelmünk melyik szakaszát találta szeretettel telinek. Első blikkre nem ezek a szavak jutnának eszembe róla.

#650883 banyaiz Előzmény: #650849

"Isván országában szigorú rend volt" "alapvető értékek: szeretet, együttérzés , megbocsátás".

Megpróbálom elképzelni az István idejében élő magyarokat amint egyik évben még egy vad nomád népség, a következőben pedig úrrá lesz rajtuk a megbocsátás és az együttérzés. :) Nehezen megy , de megpróbáltam.

Minek kell ez a süket szöveg? Nem értem. Ezt a Kósát elküldeném oda az István féle magyarok közé egy tanulmányútra kb 10 percig nem élné túl vsz a nagy szeretet ami ott uralkodhatott. :) Ez kész.

#650870 tozsdenyul Előzmény: #650854

Ja, van finom kis báj abban, hogy az mondja, akinek nemhogy keze, de lába sem maradt volna :)

http://cink.hu/kik-az-o…

#650868 Nyeretlen_Keteves

http://cink.hu/kik-az-ostobabb-seggnyalok-a-fehervariak-vagy-a-pecsie-1171673944

:-) A lakájok versengenek a legnagyobb idióta cím elnyeréséért! A következő jelentkezőnek nehéz lesz túlszárnyalnia az elődöket... de sikerülni fog, abban biztos vagyok.

Ez már tényleg gáááááz! Ilyen nincs! de mégis van... itt, Európa közepén 2013-ban... Rákosi elvtárs és bandája ezekhez képest nagy nullák voltak(perzse akkoriban még nem éltem, de a rendelkézésemre álló információk alapján, nagyon hasonló volt a helyzet...)

http://hvg.hu/itthon/2…

#650849 Nyeretlen_Keteves

http://hvg.hu/itthon/20130820_Kosa_Lajos_Istvan_orszagaban_szigoru_rend#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_8_20

"István országában szigorú rend volt, "ott a libatolvajoknak levágták a kezét" - tette hozzá Kósa Lajos megjegyezve, hogy az alapvető értékek: a szeretet, az együttérzés, a megbocsátás és az ezen alapuló rend sikeressé tették a magyarokat."

Kötelező volt beleszőni a "beszédbe"...

Mondja ezt Kósa Lajos! Persze nem ő vágta volna le, mert nem lett volna mivel!

#650815 Margaretta Előzmény: #650807

Szerintem nincs annyi gyerekkereskedő, fegyvercsempész, ami miatt aggódni kéne.

Én a politikai/kormányzati korrupciós pénzek tisztára mosásától akadok inkább ki.

#650807 Ricsi Előzmény: #650802

Pont erről írtam az AT topicban. És nem az adócsalókkal van a részemről gond. Viszont gond van mondjuk a gyerekkereskedőkkel, akik itt tisztára tudják mosni a pénzüket. Vagy a fegyverkereskedők, stb, stb. El nem tudom képzelni, hogy ez belefér az EU-ba...

#650804 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #650790

Bezony! Onnan loptam! De jeleztem, hogy lopkovári (de a kommentek azok nem)! Igaz, a forrást nem jelöltem meg.. na de Pali bácsi sem, oszt milyen sokra vitte :-)

Itt a másik kedvencem:) …

#650802 Margaretta

Itt a másik kedvencem:) Ezt írja:

" - A kormány egyik legrondább húzása az adócsaló állampapír-számla bevezetése, melyet gondosan kétharmados törvénybe csomagoltak, nehogy egy jobb érzésű következő kormány kiiktathassa ezt az agyrémet.

Az adócsaló számla lényege, hogy az oda befizetett pénzből állampapírt vehetünk, ha öt évig nem nyúlunk hozzá, tisztára mostuk a pénzünk adófizetés nélkül, utána már az adóhivatal sem kérdezheti meg, honnan van a pénz. Ha három éven belül nyúlunk hozzá, csak 32% adót kell fizetnünk, 3 év után 16%-ot, négy év után csak 8%-ot. Ja és mellesleg kamatadót sem kell fizetni, ha már egyéb adókat sem fizettünk.

Ennek a számlának az üzenete, hogy csak a hülyék adóznak, a többiek kimentik offshore cégekbe a (korrupt) pénzt, majd kreálnak maguknak egy törvényt, hogy tisztára moshassák azt adófizetés nélkül.

Hogy azért maradjon adófizető is ebben az országban, azt sem felejtették el kikötni, hogy egyszerre minimum 5 millió forintot lehet elhelyezni a számlán, felső határ azonban nincsen. Ezzel gondosan kizárták a kisembereket, akik nem tudnak 5 milliót öt évre nélkülözni. Nekik maradt az adófizetés."