Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#652777 macika Előzmény: #652509

ahogy mondtam a berkenyei becsüsnek a műpártja (mszp) esik szét tovább

x lábú sukorói is elvitt egy csomó öregasszonyt a demszky maradékkal együtt . libás viszi a többit

a múmia nő meg szanyi tütü kapitány megy a h gyula emlékparkba amit maguk készítenek és avatnak fel a szoborparkban ))))

#652671 xmann Előzmény: #652509

na ez az ami nem lesz. jól ki van találva a választási rendszer, még 35-40% szavazattal is sima többségben lesz a fidesz

#652509 Zotya32 Előzmény: #652504

nincs jelentősége, max annyi, hogy jövőre senki nem nyer abszolút többséget, és majd jöhetnek az extrém variációk a kormányzásra.... milyen szép is lesz, mikor Orbán a min.elnök és helyettese Mesterházy... a pénzügyekért a Libás Gordon fog felelni, míg a hadügyért meg Szekeres "hol a söröm" Imre. :)

#652504 Keg Jenő Előzmény: #652501

Időben szóltam annak idején, hogy ez a most regneló fityesz banda mindenkit és mindent felül fog múlni negatív értelemben. Egyre több embernek kezd derengeni, hogy mire is gondoltam ezzel kapcsolatban.

#652501 Zotya32 Előzmény: #652498

eddig vörös makik voltak, most jönnek a zöldek, aztán majd a lilák is.. tudja, majd jövőre :))

#652498 Keg Jenő Előzmény: #652490

Csak a magyar emberek adóbefizetése miatt aggodom. Nem biztos, hogy a zöld makikra kéne azt elszórni a rezsimnek.

#652490 Zotya32 Előzmény: #652484

fradi a debrecsányival játszott az ute meg az aratásból hazatérő mezőkövesdiekkel. az lett volna szégyen, ha nem nyer az ute :))

#649902 Dr. ursi Előzmény: #649897

bízunk sanyibában :o) van ott pénz.

összeuzsorázta. abból lett neki a mezgaz sztori is. mi vettük neki. otps ügyfelek.

#649893 macika Előzmény: #649888

és ez csak a kezdett!!

aztán jöhet az egész kerület, aztán budapest ))

de most dax eséske van a tesla és a cisco után )))