Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#649174 Grizzly Géza Előzmény: #649161

Ez szerinted jól van így????

"ahol fidesz kormány van írva alanynak oda ugyanúgy be lehet írni az mszp kormányokat alanynak és az állítások igazak maradnak"

Tehát maffia kormányok váltják egymást és ennek örülni kellene?

Én szomorú vagyok,egy választásnak nem a rablók névsorának megváltozását kellene jelentenie

#649172 banyaiz Előzmény: #649161

Pedig megemlítették azt is, hogy korábban több klikk volt egy-egy kormányzópárton belül. Most egy, mert a többi le van söpörve a színről. Egy vezér egy cél..... :) Ez még nem is lenne akkora baj, csak ki az a vezér, és mi az a cél. :)

Veszélyes ez a polgártárs nekem az a véleményem. Megnézed ahogy viselkedik ez az erőltetett vicces gyerek vagyok, zsebre vágott kézzel a protokoll eseményeken is, mellette pedig nagyon határozott vezető vagyok. Meglepne ha nem lennének súlyos defektek a háttérben. Freudnak sem kell lenni hozzá vsz .

Na jó persze kinek nincs semmi defektje? Vkinek kell lenni miniszterelnöknek is, de ............ :)

#649166 Margaretta Előzmény: #649161

Nem támadtál. Nem is írtad, hogy az előző kormányt kedveltem.

Csak gondoltam.

Meg azt is gondoltam, hogy eligazítalak picit a kormányokról való véleményemmel kapcsolatban:)

#649164 banyaiz Előzmény: #649095

Korrekt.

Nem vagyok sem szociológus , sem pszichológus, de az még nekem is feltűnt, hogy ez a Viktor egy súlyos mentális eset. Nekem a tippem , hogy gyerekkorában érhették olyan traumák amik komoly nyomot hagytak benne. Innen ez a mindent elsöpörni , legyőzni, és keménynek mutatom magam mint a vídia dolog.

Komoly kisebbségi komplexus hatalommániával kombinálva. Hitler szindróma piciben. :)

Egy alapos kivizsgálás minimum lenne. Egy szakmai alkalmassági vizsgálat:) Többi hatalom súlyos torzító hatásai, maffia stb , ez úgy nagyjából teljes rendszerváltás óta igaz.

Annyi különbséget látok, hogy most egy olyan vezetővel aki nem tréfál az ügyben a legutolsó szolgájától is maradéktalan engedelmesség ellenvélemény kizárt, minden ellenfélnek látszó dolog lesöprése. Súlyos na.

#649161 prospero Előzmény: #649155

Hiányoltam a cikkből a párhuzamok bemutatását és ennyi...ahol fidesz kormány van írva alanynak oda ugyanúgy be lehet írni az mszp kormányokat alanynak és az állítások igazak maradnak...semmit nem írtam a Te véleményedről és nem feltételeztem Rólad semmit...leírtam hogy ez a cikk így baromság,mert egyoldalú

De ha úgy érzed,hogy Téged támadtalak akkor idézd be azt ami rád vonatkozott szerinted.

#649158 prospero Előzmény: #649146

Szépen a Fidesz kormány nyakába akarja varrni azt is, hogy nem autonóm személyiségekből áll a magyar társadalom...holott államtól való függőkre éppen a baloldali ideológiának van szüksége...jiszen az elesettek felkarolása miatt lehet progresszív szjat, jövedelmeket tőmkét keményebben adóztatni.

Aminek következtében aki autonóm tudna lenni az sem lehet az a magas adóelvonások miatt...az elmúlt években a magyar megtakarítások nőttek és a lakosság adósságállománya csökkent többek között a végtörlesztésnek és az sgykulcsoa adónak köszönhetően...

Ráadásul pont a baloldal által kialakított társadalomszerkezet miatt ppnt a kormány nem tud autonóm lenni...mivel foglya az államra szorultaknak.

#649155 Margaretta Előzmény: #649146

Ez a cikk a mostani kormányról szól, nem az előzőről.

A cikk belinkelése miatt nem következtethető ki a véleményem az előző kormányról, de te rejtetten feltételezed mégis, hogy pozitív volt.

Hát nem.

Kár, hogy nem a mostani kormány ideológiájáról írtad le a véleményed.

#649146 prospero Előzmény: #649095

Na elveszett amit írtam..

Baromság ez a cikk...minden kormánynak szüksége van ideológiára ami mentén el tudják fogadtatni intézkedéseiket...baloldali kormányok esetén ez az ópium a progresszió és a nyugathoz csatlakozott Magyarország...aminek az örve alatt szépen kirabolták az országot.

#649097 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #649087

Mr 20% valóban eltünt, bár szoktak neki ilyen időszakai lenni.... vagy nincs mondanivalója, vagy szabin van, vagy mindkettő.

#649092 Euroman Előzmény: #649091

ja...a kiválóan parkoló, csontvázrestaurátor kósa l. adolf....ja, bocs, a vitray veje volt:)))

Most jutott eszembe, hog…

#649087 walex

Most jutott eszembe, hogy mintha Mr. 20% is kicsit eltűnt volna a reflektorfényből.

#649085 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #649078

Természetesen győztes szabadságharc lesz ez is! Persze Csányi bácsi sem az a kis ártatlan ma született bárány.. viszont, Lázárnak minden olyan ember uzsorás, tolvaj, spekuláns, aki esetleg termel magának egy kis hasznot télire, oszt történetesen nem Lázár Jánosnak hívják az illetőt (na jó, talán van ott még pár név Simics... stb, aki Lázári értelemben nem uzsorás, tolvaj, spekuláns hanem "tisztességes" vállakozó)

#649080 Euroman Előzmény: #649078

csányi és demján már berágott, kellene még pár 100 mrd vagyon mellé, ész már úgyis van, aztán ki lehetne csinálni a cigánybandát...