Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: nincs cím

#648089 matgab Előzmény: #648083

fizetni a kuponnal a végén kell, nem az elején...:-) Elég ha a végére jösz Csusza! :-)

#648083 Csusza Előzmény: #648072

Én sajnos az leszek, bármennyire is szégyellem magam emiatt. :-)

Amúgy lehet, hogy én is csak 8-ra érek oda (kellene egy kicsit fociznom, mielőtt megyek), de ehhez kellene valahogy kommunikálnom Pyxissel, hogy ő mikor érkezik a közös bónnal, de egyelőre nem értem el.

#648026 Fornit Előzmény: #648016

Én nem tudom kinyomtatni a mailből, amit Taresz átküldött. Felh név + jelszóval megy csak.

#647930 Fornit Előzmény: #646933

Taresz, ezt a kupont nem lehet kinyomtatni, szerintem csak te tudod. Be kell hozzá jelentkezni.

Ezt írja ki:

"Ahhoz, hogy az érvényes bónuszaim, jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal. Ha a facebook felhasználóddal regisztráltál, kattints a Facebook Connect gombra! "

#647620 Csusza Előzmény: #647616

Ok, jogos, ezen ne múljon.

Közben megtaláltam, ezt írják:

"

A Bónusz beváltható: 2013. augusztus 6 - szeptember 10.

"Asztalfoglalás szükséges. Telefonos bejelentkezéskor nem kell megadnod a bónuszkódod. A számla kérésekor jelezd, hogy bónusszal fizetsz. 2 vendég 1 bónuszt, 4 vendég 2 bónuszt használhat fel alkalmanként. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható (pl. napi menü).

"

Szóval az asztalfoglalás az ügy gyenge pontja. Mondjuk azzal nem tudom, hogy állunk.

Főnök, esetleg csináltál te ilyesmit?

#647616 KawaBazsy Előzmény: #647611

Bnő tavaly vett egy Gastro cardot, s biztos, ami biztos mindenhol jeleztük előre, foglalásnál is, h kedvezményt vennénk igénybe.. nem is volt soha, semmi gond.

#647611 Csusza Előzmény: #647593

Remélem, most nem lesz gond a kuponokkal. Ha jól emlékszem kimondottan írták valahol, hogy nem kell előre jelezni, ha valaki "kuponos". (Ez a jelző valahogy nagyon megmaradt bennem, ritkán bántak velem olyan lekezelően, szarháziként, mint akkor, ott. :-) )