profitvédő longokon
profitvédő longokon
éa az invesingen néztem meg egy hetes chartot most. meg a technikai részt..ott sell van:-)
most is totál bull :)
nq-ba nem mertem beleadni tegnap, túl bull volt
kis hiszti eddig,szépen 300-400pont lenne te:)
holnap eshet még kicsit egy dojira
szépen visszaadták a tegnapi meghúzást
örvendek, hogy lejöttek az 50 pontos követő stoppomért
nasdaq derék
ebből új csúcs lesz sztm
Na, hát úgy látszik vagy én irtam botorságokat, vagy senki nem gondolkodik már középtávra sem:-)
Na, most a 3/4-e bennemaradt egyenlőre, be kellett volna rakni 1 stoppot.
Kiváncsi lennék, kinek mi a véleménye a középtávon várható fejleményekről.
ha a jelenlegi info helytálló, akkor mind az USA-ban, mint Európában már javul valamit a gazdasági helyzet.
Ebből kifolyólag meglebegtetik a mennyiségi stimulus csökkentését.
Ennek többféle várható hatása van:
- A nyersanyagok árának elméletben nem tesz jót, további esés várható (lenne, ha nem esték volna már ki magukat, sokkal jobban, mint a részvények)
- A részvénypiacok számára jó hir (lenne, ha nem árazták volna már be korábban ezt a reményteljes fordulatot)
- Elméletben annak a régiónak a devizája, ahol gyorsabban/erősebben veszik vissza a lábat a gázpedálról erőteljesebb erősödésnek indulhat - ugyanakkor láttuk, hogy az USA simán bevet verbális eszközöket és még mást is azárt, hogy a dollár ne erősödje túl magát.
Azaz látszólag mindenütt vad oldalazás várható (lenne, de abban az egyben biztos vagyok, hogy lesznek erőteljes trendek is.)
Vajon melyek?
Pre market toljuk a shortot a pü szektorra :)
(na pandora szelencéje kinyílt, nyitvatartási időn kivül is tudom tolni, mi lesz ebből) :)
http://indavideo.hu/video/Feher_szutyik_buli_elott sztm még sokra viszik, tőzsde indexek is lehetnek még :))