Ugye nincs változás semmiben, tehát holnap este (Il Treno, Bartók Bélán) találkozó?
Ugye nincs változás semmiben, tehát holnap este (Il Treno, Bartók Bélán) találkozó?
Azé' mielőtt megyünk, telefonáljon oda, akinek van kuponja, nehogy megint balhé legyen.. nemtom h most előírták e a foglalást..
Egy sarkon van és kicsike, ne komoly éttermet keress. Nyáron vannak előtte székek-asztalok, nekem is úgy tűnt fel. De ha estefelé mész, keresed az olasz rendszámokat, akkor megtalálod :)
Az Okay Italia stimmel, én még a Trattoria Toscana-t is írtam volna.
Viszont a Bábszínházzal szembenit még észre sem vettem soha, de megnézem majd, köszönöm a tippet.
Hát szerintem Pesten 2 helyen van normális, bár a legjobb az Szombathelyen található:)
Az egyik a Szt István körúton van a Vígszínház oldalán, egy olasz étterem. Az elég nagy, ott el is férnénk. A másik az Andrássy-n van, kb szemben a Bábszínházzal, kicsi olasz étterem. Ha este arrafelé sétálok, csak olasz vendégeik vannak, és olasz autók állnak előtte. Még nem fértem be oda, hogy kipróbáljam, de amiket leírtam, azok nem rossz pizzát vetítenek előre.
látod, itt a pénz számít :)
Itt jól menő trader egyedül te vagy, én pl csak ücsörgök a Telkó pakkon.. :-)
Lehet hogy elnézünk egy kicsit, de szerintem nem finom a pizza, és semmi más sem. Egy közepes séf bohóckodik, és csinál ezt+azt. Jó pizzát nem ott kell enni :))
Elvileg jól menő traderek vagytok, nem okozna gondot 200 forinttal többet adni egy rendes pizzáért szerintem.
ez nem tőzsde klub, hanem skót klub kezd lenni :))
pizza finom :)
Féláron kajálunk. Én amúgy támogatom, h ezentúl is mindig oda menjünk, ahol épp kupon akció van.. :-)
Kuponos buli lesz:D
Majd teszünk róla, hogy ugyanolyan jól sikerüljön, mint a Bocanovában :D
Jössz?
mert aki rendszeresen jár szereti :)