Napközbeni. Azóta sem sikerült megtanulni órát olvasni? :)
Napközbeni. Azóta sem sikerült megtanulni órát olvasni? :)
Éjszakai műszak megint?
Ne próbáld te kitalálni a definíciót, a rasszizmus faji alapú előítéletet jelent.
Régi vicc..te Gazsi moziban láttad az új filmet "Dolgozik a cigány"...áááá én a fantasztikus filmeket nem szeretem...
amit tapasztalsz az előitélet..akkor lenne rasszizmus ha bármit csinál egy rassz még is utálják csupán a származása miatt..(a zsidók ezen dolgoznak..miközben napi két járat van israelbe/ből..)
a magyarok egyemberként szurkoltak Oláh Gergőnek x faktorban..mert tehetséges szerény egyszerű srác..Ott van Mága Zoltán vagy Sakcsi Lakatos..
"Munka" közben voltak, nem láttad?
????
Gondolom,szerető családba született,a szülei minden rezdülését figyelték,előtte pedig lehetőségek óriási tárháza hevert kihasználatlanul de ő ezt az életet választotta,mert a bajkeverés vonzóbbnak tűnt,mint jó ruhákban,jó iskolákba járni,egészséges ételeket enni...
Nem védem ezt a két állatot, de egy 16 évesnek miért pont ebből kell megélni-e ?
Magának kereste a bajt...
Szegény 16 éves "kislány" tök ártatlan....
A niggerek megerőszakolták a 16 éves lányt, majd ledobták a tetőről
Két férfi egy 16 éves prostituáltat megerőszakolt egy New York-i tetőn, majd ledobták onnan. A lány túlélte, de gyakorlatilag minden végtagja eltört.
Pénteken Antonio Owensford találkozót beszélt meg egy kiskorú prostituálttal. A 16 éves lányt egy brooklyni épület tetejére csábította fel, majd barátjával közösen megerőszakolták. Dolguk végeztével a lányt ledobták a tetőről - írja a New York Daily News.
Állítlag azon vesztek össze a lánnyal, hogy amíg a prostituált ragaszkodott az óvszerhez az együttlét alatt, addig a néger számára ez elképzelhetetlen volt.
Ritka szép definiciója a rasszizmusnak :)
itt van róluk videó, ahogy cipekednek...
Hogy a fenébe nem tudják ezeket egyszer az életben munka közben lefényképezni????
Persze a kérdés költői ;)
lehet ez csak az én keresztem, nem hiszem, de gyakorta felfedezem a rasszizmust, amely a hagyományos értelmezés mellett az élet más területein is nem ritkán megjelenik
nálunk nem rasszizmus van..hanem viselkedési a bűnözési problémák amik egyes kisebbségekhez köthetőek.
végre megtudják ők is, miért van akkora rasszizmus magyarországon....
következő háborúban ezeket fogják vonatra tenni és vinni vmi munkatáborba...
megnyílnak a határok a románok meg a bolgárok előtt, és 2-3 év alatt ellepik a toleráns "nyugatot"... kíváncsian várom mikor fogják módszeresen ütni verni, gyilkolni ezeket "odaát".
antiszemiták és rasszista fasiszták..
ezek az angolok nem tolerálják szegény roma testvéreiket... hallatlan...
http://index.hu/kulfold/2013/07/20/londonbol_is_hazakuldik_a_romakat/
hidegháburú langyosabb kivitelben.
http://hungarian.ruvr.ru/2013_07_19/Oroszorszag-b-ralja-az-amerikai-kulugyminiszterium-jelenteset/