Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#640922 Zotya32 Előzmény: #640918

wamsler-es reklám az van dögivel :))

meg most szigetes hirdetés.. károly aggódik, hogy nem veszik a jegyeket... :) gondolom még a Dankó rádión is nyomja :))

#640870 Zotya32 Előzmény: #640862

még vmi hírt várok, majd a teljes átalakulás után, az új papírok bevezetését követően.

Vhogy menedzselniük kell majd az új céget, nem hagyhatják, hogy az érdektelenség mocsarába süllyedjen... úgyhogy, amíg nincs opimus ticker a keler által létrehozott papírokkal a zsebben, addig a csorgás teljesen normális. vszínű egy gyengébb pillanatban még 30 alá is benézhet

#640862 Elcamino65 Előzmény: #640853

Most is néhány százezer darabbal letették 35ft-ról,de az emelkedés 35ft-ig néhány millióval fog teljesülni.

Tehát inkább veszik szerintem. :-)

Csak gondolkodom,semmi konkrétum

#640857 Elcamino65 Előzmény: #640840

Kiváncsi lennék,hogy a tanácsadód milyen darabszámmal rendelkezik belőle.

Kérdezd meg tőle . :-)

#640853 Zotya32 Előzmény: #640840

rám ne hallgass, igazam meg sosem volt, mert mindig jött vmi ami lerombolta a jövőképet...

opimusnál bemondták, hogy cél az átlátható működés, a mostani 3x ft-os árfolyamról történő kimozdulás, ennek a többszöröse, stb... egyelőre a szokásos folyik, csorog le az árfolyam, bár még a név is a régi, szóval.... meglátjuk :)

#640840 Ilszi Előzmény: #640110

Azt mondja a tanácsadóm, hogy el ne adjam mert neked lesz igazad. Engem könnyű rábeszélni mert teljes vakrepűlésben vagyok. Gőzőm sincs az egész tőzsdéhez.