Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#641017 exmnbs1 Előzmény: #641009

nyugodtan zárd ki

E-Star story van

cuccokat kipakolják, bank menekül belőle

és a végrehajtások meg ott vihognak

#641014 exmnbs1 Előzmény: #640104

mi az, Leisztinger módszer????

elég lesz bedönteni a maradékot azzal hogy nav és Steiert nem fizetik, az értéket pedig a liba nevén kiuviszik előtte

#641009 Zotya32 Előzmény: #641004

azért érdekes, hogy minek veszi meg vki egy cég banki tartozását???

ötlet volt 1-2, mint felszámoltatás, ezzel a maradék érték "kilopása", befolyásszerzés, és 1%-nyi eséllyel: befektető, aki a cég talpra állításában érdekelt... no, ez utóbbi még nekem is röhejesen hangzik, de ne zárjuk ki teljesen. :)

#641007 macika Előzmény: #640996

de mit írjanak?

sztem kacsi ráteszi a kezét a telekre az adósság fejében és lehet ad még némi kápét is talán

így is kb féláron jutna hozzá, mint ahogy kreg "vette" pontosabban nyomtatta anno

aztán elsózza szép áron

re egri telek

#641002 Zotya32 Előzmény: #641000

hol voltál a napokban? kiderült az internet segítségével, hogy az esseni cég, az igazából egri, és Kácsor úr korábbi cége, ami papíron már nem az övé...

#640998 exmnbs1 Előzmény: #639968

hahaha

szóval raffi eladta őket)))))

ezek meg nem akarnak cserébe semmit sem))))))

#640996 Zotya32 Előzmény: #640973

az IT-nek kéne kapcsolni, és vmit böffenteni erről az ügyletről, hogy ez most kinek és miért is lesz jó, vmit mondhatnának arról, hogyan tovább rafi nélkül.....

#640973 macika Előzmény: #640958

lassan de kapcsolt.. ))

de sztem semmi gyűjtés nincs . van ott az alvóknál elég, csak ugye át kellene passzolni valahogy

#640958 Zotya32 Előzmény: #640729

"Brávó! A Phylből az egri apporttal kivezett milliókból most Kácsor beszáll a KEG-be.Nézzük a matekot. Ha a 900 mió rövidtől szabadult a Rafi akkor - most a csökkentett rv névértékkel ez 9 millió db papirt keletkeztethet + a 14,9 eredeti,azaz nagyjából 12 mió val megvan az 51 %. Ezért megy a gyüjtés ,hogy a hiányzó kb 2 mió mielőbb meglegyen.De rkgy-t kell összehivni a kibocsátásra ,ahol még lehet egy "helyzet" , hiszen ott még a régiek szavaznak.Érdemes lenne mozgósitani az alvókat. Ha valaki szervezi én/mi 200 ezer db-ot hozzátolunk.A lényeg ,hogy a keletkeztetés csak friss kp tőkével együtt legyen/lehessen meg, 2 évig ne vezethesse ki a tőzsdéről és a VISONKA-t nem adhatja el ( miközben 700 mió értékvesztést még rányom a KEG-re ) és a vezetésben 3 képviselője legyen a kicsiknek.Cash kell a gázforgalomhoz ,mert itt a tél.Dr SJ"