Na kizuhant a Vidi, a Győr követi hamarosan.
Általam várt nagy mozgásból semmi sincs (még), marad a Győr BL meccs a közel-keleti csodademokrácia ellen.
Daxban kivárok, arany short adva. 24,3 dollárnyi esés hozva, (sajnos) a közel 30ból.
MA MÉG:
US 18:30 A Fed-től Raskin tart beszédet
US 20:00 Bézs könyv publikálása, jún.
És aztán pénteken opciós kifutás.
Ezen a héten még akármi is lehet.
dax ts 34 szép utat lejárt..eladtam maradékot 700felett most vettem 420 alatt..
usai majmok ma biztos mondanak furákat..bézs könyv.
Elérte a határt és pattant, most ott álldogál előtte.
Ha átviszi akkor elég szép pálya van előtte fel.
Este és holnap szerintem meg fogják mozgatni.
+/- 100 - 150 pont. Meglátjuk.
Ha már Bernanke igéretire sem mozdul igazán a piac, az egy shortos jel, nem?
http://www.finanzen.net/nachricht/zertifikate/RBS-Dow-Jones-Bernanke-begeistert-Boersianer-2550125
nyilván az utolsó két órára gondolt.. :) unalmas. Magasra tette a lécet mostanság. :)
Arany short mostanra szép lett.
azért ma szépen mozgott, túlzás oldalazásnak hívni :)
Érdekes lesz még ez az év is.
Valóban a DAX a sérülékenyebb.
Mi csak figyeljünk, hogy jó irányba álljunk !!! :)
kb én azt mondanám, hogy egy snp 200 napos alá nem szabadna essen ami most 1520 körül van. Ha ezt el tudják érni miközben kivezetik a qe3-at akkor az teljes siker vsz.
De a rángás le fel az borítékolható legjobb esetben is. Bármikor jöhet egy para hullám, vagy megörülnek, hogy 1 hónappal később kezdődik kivezetés stb. :)
Daxban főleg rángást várnék sokkal parásabb még mint usa.
Ezt elfelejtettem még hétvégén:
RIP Olvasztó Imre !
Egyik kedvenc filmem az Indul a bakterház.
jaja nagyon nem mindegy. Mert az egész világ azt lesi mint mond a qe3 témáról.
Próbál egyensúlyozni, hogy jelezze azt is esélyes a kivezetés következő időszakban, de azt is el kellene kerülni , hogy a piac szétessen. Mert akkor az egész qe-t lehet kezdeni újra. :)
Ez a móka még sokáig fog menni úgy néz most ki. húzd meg ereszd meg.
Igazad van úgy fogalmaznék, pontosítanék, eddig másra helyezte a hangsúlyt. És ez nagyon nem mindegy ebben az ideges hangulatban.
Korábbi kivezetéseknél mindig beszakadt a piac. 10-ben is 11-ben is.
Most kitalálták, hogy nincs konkrét dátum amire a piac ráparázhatna hanem nyújtják mint a rétest. Lehet 1 évig ez fog menni.
Vsz nem mond Bernie mást, csak a piac mindig próbál vmi támpontot keresni benne. Ő hajtogatja, hogy ha javul a gazdaság qe3 kivezetésre kerül, de nincs rá ütemezés stb.
Piac pedig ráng össze vissza egy egy szóra. :)
Most a rossz adat a jó adat nálunk mert kisebb az esélye a qe3 gyors kivezetésnek.
Ha ez így fog menni amíg ki tudják vezetni qe3-at akkor az őrület a köbön lesz a piacon. Erre az esély megvan.
FED-nek annyi a lényeg a piac ne szakadjon össze, illetve sem túl rövid ideig sem túl sokáig ne legyen qe3. Ha ez azzal jár, hogy snp 100 pontos sávban rángatózik , de nincs nagy pánik vsz tökéletes nekik.