Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#640948 Fornit Előzmény: #640120

SP 1700 már a kertek alatt. Nem hittem volna. A 2011-es októberi alj meg 1100. 2 év +55%

tudtok valami usai gyors…

#639058 Ibiza

tudtok valami usai gyorsjelentő táblázatot?

értelmetlen, alaptalan é…

#638978 Borska

értelmetlen, alaptalan és mindenféle racionalitást nélkülöző rv menetet látunk kinnt, fontos a lakosság megtakarításainak (hisz usában javarészt rv be fektetnek) értékőrzése és ezt egy már-már ostobán makacs központi bank segédletével mesterségesen pumpálják, QE1-2-3-4-5......-X is lesz , az adatokat tuti manipulálják ,mert ilyen pénznyomda kell hogy inflációt generáljon, és nem csak usában, japánban, angliában is. Ha a válságkezelés nem ezen útját választják lehet hogy az elmult 3 év max 10 % emelkedést és sávozást hozott volna, de egy letisztult átlátható rendszer alapot adhatott volna egy normális ütemű fejlődésre, így viszont brutális pénzügyi lufit fujnak ami véleményem szerint ha kidurran az eddigi legnagyobbat pusztítja a pénzügyi szektorban

az ATH egy görcsös következménye a pénzhigítás elleni védekezésnek ugyanúgy mint a speki devizák és carry devizákkal való szórakozás

a folyamatok egyre kiszámíthatatlanabbak, nő a volatilitás és nagyobb amplitudójúak lesznek a mozgások , és ezért egyedül a fed és a nagyobb jegybankok a felelősek

és ha őszinte akarok lenni magammal akkor ezt lehet látni és tudni ,de nem okoskodni hanem lekereskedni kellett volna,3 éve belevenni usába, németekbe és azóta csak rányitogatni a korrekciókban (én nem ezt tettem,hiba volt várni a letisztulást), de úgy érzem lesz ennek még keserves sírás a vége

Re: g

#638378 Waszeitung Előzmény: #638374

Egész éjjel emésztették hogy vajon a tegnapi beszéd mit jelenthet....reggelre kiötlötték hogy hoho,ennek örülni kell! :D

Re: g

#638325 Kissherceg Előzmény: #638311

parádésan semmit mondott, tisztára mint egy jó politikus :) Elmondta a népnek az elméletet és ennyi :)